MARC DORCELIN SUUSEKSILIUSKAT 7 KPL

SKU
BI0331

Hitaasti liukenevat suuseksiä tehostavat liuskat - asetetaan kielelle ja sulavat luoden miellyttävän raikkauden suuhun sekä ohuen kalvon, jonka ansiosta suuseksistä tulee uskomattoman nautinnollista.

Liuskat ovat ohuita, terveydelle turvallisia ja sisältävät mentolia, macaa ja Andien juurta, jotka stimuloivat syljen tuotantoa. Suuseksiä tehostavat liuskat tarjoavat myös miellyttävän mentolin maun ja raikkauden suussa. Liukenevat kielellä muodostaen ohuen kalvon, liuskat takaavat mukavamman ja nautinnollisemman liu'un suuseksin aikana, ja niitä voi käyttää myös miehet cunnilingusissa. Liuskat soveltuvat myös peräaukon tai häpyhuulten stimulointiin - kiinnitä ne intiimialueelle ja kostuta syljellä.

Maca ja Andien juuri Bijoux Indiscrets -tuotteissa toimivat myös afrodisiakkeina. Liuskoilla on myös viilentävä vaikutus.

Pakkauksessa on 7 liuskaa, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä.

5,90 €
Varastossa

Ainesosat: 

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, pullulaani, mannitoli, maca, piparminttuöljy, lesitiini, viilentävä aromi, stevioliglykosidit (99,8 %), glyserolioleaatti, briljanttisininen, tartratsiini, puhdistettu vesi.

Lisätietoja
BrandBijoux Indiscrets
MakuMint
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MARC DORCELIN SUUSEKSILIUSKAT 7 KPL
More from Bijoux Indiscrets