Ladattava satisfyer planet Wand-er -vibraattori

SKU
SFplanWander

Satisfyer Planet Wand-er on vaikuttava hierontalaite, jossa on kaikki mitä tarvitset stimuloivaan kokovartalohierontaan ja intensiiviseen klitoriksen stimulaatioon. Oletko valmis vaeltamaan kehoasi kuin tutkimaton planeetta?

Täydellinen kokovartalohierontaan.

Valmistettu korkealaatuisesta superpehmeästä silikonista, joka siirtää intensiivisesti voimakasta värinää.

Vedenpitävän (IPX7) viimeistelyn ansiosta tätä lelua voidaan käyttää turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.

69,90 €
Varastossa

Tyylikäs hierontalaite: Satisfyer Planet Wand-er

Satisfyer Planet Wand-er on vaikuttava hierontalaite ja vibraattori. Siinä on erittäin tehokas moottori, jossa on kaikki mitä tarvitset aistilliseen kokovartalohierontaan, mukaan lukien 10 tärinäohjelmaa ja 6 intensiteettiä. Hygieenisestä, ihoystävällisestä silikonista valmistettu pyöreä hierontapää liukuu tasaisesti kehon yli ja ulottuu jokaiseen jännittyneeseen kohtaan. Kaipaatko klitoriksen stimulaatiota? Tehokas hierontalaite tuottaa voimakasta, voimakasta tärinää tehokkaan moottorin ansiosta.

Satisfyer Planet Wand-er – täydellinen aistilliseen hierontaan

Planet Wand-erissä on upea muotoilu – kiiltävä ruusukulta korostus varressa on tyylikäs kosketus. Jopa veden alla Satisfyer Planet Wand-er loistaa vedenpitävän (IPX7) viimeistelynsä ansiosta, joten voit tehostaa hieronnan rauhoittavaa vaikutusta rentouttavalla täytekylvyllä tai kuumalla suihkulla. Istunnon jälkeen puhdista hierontalaite lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Mukana tulevan USB-latauskaapelin avulla vibraattorisi on valmis uusiin aistillisiin seikkailuihin.

Sopii Naisille.

Leveys 57 mm.

Korkeus 219 mm.

Pituus 83 mm.

Stimulaatio Koko vartalo.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali ABS, silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ladattava satisfyer planet Wand-er -vibraattori
More from Satisfyer