Satisfyer Twirling Pro - hybridivibraattori

SKU
SFtwirlPRO

Monipuolista hemmottelua Twirling Prolla

Satisfyer Twirling Pro yhdistää kaksi jännittävää toimintoa samaan tuotteeseen, minkä takia sitä voidaan käyttää molemmin puolin: varren yläpää hemmottelee klitorista paineaalloilla 11 eri ohjelman kautta. Laitteen toinen pää on varustettu kiertävällä stimulaatiokärjellä, joka hemmottelee sinua voimakkain värinöin kaikilla erogeenisillä alueilla. Voit valita 12 eri värinätilasta, jotka stimuloivat vulvaa, nännejä, peräaukkoa tai kaikkia muita erogeenisiä alueita. Laitteen kaksi tehokasta moottoria antavat vauhtia tälle tyydytyksentuojalle, joiden toimintoja voidaan käyttää toisistaan riippumatta.

Twirling Pro pystyy myös muuhun

Kapean varren pyöreä kärki sopii täydellisesti kohdistettuun stimulaatioon. Hieman kaarevan muodon ansiosta Twirling Pro istuu mukavasti käteesi ja antaa sinun vaihtaa edestakaisin vapaasti ja turvallisesti kahden kiihottavan toiminnon välillä. Tyydytysväline on päällystetty pehmeällä, ihoystävällisellä silikonilla, joka liukuu hellästi ihollasi ja on hygieeninen. Voit myös pitää hauskaa tämän lahjakkaan kumppanin kanssa suihkussa tai kylvyssä vedenpitävän (IPX7) viimeistelyn ansiosta.

49,90 €
Varastossa

Satisfyer Twirling Pro yhdistää paineaallot ja kiertävät värinät kaksinkertaisen nautinnon saavuttamiseksi. Hemmottele kaikkia erogeenisiä alueita, kuten klitorista, häpyhuulia ja muita, kahdella tehokkaalla moottorilla ja toimintojen itsenäisellä käytöllä.

Nautintopisteiden kiertävää stimulaatiota ja paineaaltostimulaatiota
Valmistettu korkealaatuisesta, superpehmeästä silikonista, joka välittää vahvasti voimakasta värinää
Tätä välinettä voidaan käyttää vedenpitävän (IPX7) pintansa ansiosta turvallisesti vedessä, ja se on helppo puhdistaa
 

  • Nautintopisteiden kiertävää stimulaatiota ja paineaaltostimulaatiota
  • 11 paineaalto-ohjelmaa + 12 värinäohjelmaa    
  • Ihoystävällistä silikonia
  • Vesitiivis (IPX7)    
  • Hiljainen tila
  • Litiumioniakku    
  • Helppo puhdistaa
  • Mukana USB-magneettilatauskaapeli 

 

Yksilöllisiä kokemuksia sovellushallinnan kautta
Twirling Pro Connect App on yhteensopiva palkitun Satisfyer Connect -sovelluksemme kanssa! Luo omia värinäkuvioitasi tai anna vibraattorin väristä rytmisen musiikin tahdissa Spotifyn kautta. Nautinnollisia erikoissessioita varten voit myös luovuttaa välineen hallinnan kumppanillesi – Twirling Pro Connect App on saatavilla kaikenlaista hauskanpitoa varten!

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Twirling Pro - hybridivibraattori
More from Satisfyer