SATISFYER ULTRA POWER BULLET 6 MINIVIBRAATTORI

SKU
SFpowBul6

Satisfyer Ultra Power Bullet 6 on minivibraattori, joka tekee vaikutuksen ennen kaikkea hurmaavan tuhmalla olomuodollaan.

Klassinen ja suoraviivainen muotoilu keskittyy toimivuuteen – ja siinä se on erinomainen. Sen voimakas moottori luo syvää tärinää, jolla pallovibraattori hemmottelee ylellisesti erogeenisia alueitasi.

Sen pyöristetty kärki sopii erityisen hyvin klitoriksen stimulaatioon. Viidellä nopeudella ja seitsemällä värinäkuviolla varustettu värinäohjelma tarjoaa sinulle monipuolisia nautintoja ja on myös helposti ohjattavissa intuitiivisella yhden painikkeen ohjausjärjestelmällä.
Lisäksi Ultra Power Bullet 6 on täydellinen vibraattori matkoilla. Olipa se sitten käsilaukussasi tai matkalaukussasi, tämä minivibraattori pysyy huomaamattomasti taustalla ja on mukanasi kaikissa seikkailuissasi.

TEHOKAS STIMULATION – Satisfyerin Ultra Power Bullets -bulleteissa on voimakas moottori, joka lähettää voimakasta tärinää kaikkiin hot spotteihisi – erinomainen klitoriksen stimulaatioon ja erogeenisiin vyöhykkeisiin.
12 VÄRINÄASETUSTA - Valittavana on 5 nopeutta ja 7 värinäkuviota, joten tämä tehokas luotivärähtelijä tarjoaa sinulle runsaasti vaihtelua, jotta pysyt varpaillasi.
SMALL BULLET DESIGN - Pienen kokonsa ja kannettavan rakenteensa (13 cm) ansiosta Ultra Bullet 6 on täydellinen matkakumppani tai huomaamaton apulainen rakastelussa kumppanisi kanssa.
PYÖRISETTY KÄRKI - Ultra Power Bullet 6:n pyöristetty, pehmeä silikonikärki varmistaa, että klitoriksesi ja erogeeniset alueet hoidetaan mahdollisimman suurelta alueelta.
VEDENPITÄVYYS - Satisfyer Ultra Power Bullet on IPX7-vesitiivis, joten se kutsuu sinut nauttimaan aistillisesta nautinnosta suihkussa tai kylvyssä. Se on suojattu upotukselta 1 metrin syvyyteen veteen jopa 30 minuutin käytön ajan.

29,90 € Normaalihinta 36,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER ULTRA POWER BULLET 6 MINIVIBRAATTORI
More from Satisfyer