Satifyerin moottoroitu ja ladattava penisrengas

SKU
4009902

Satisfyer Legendary Duolla on kaksi penikselle ja kiveksille tarkoitettua rengasta, joten sen verta pidättävä vaikutus on mahtava. Sileä silikoni ja pitkänomainen, ergonominen klitorisstimulaattori täydentävät paketin.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

Parempi pysyvyys, koska veri pysyy pidempään peniksessä ja kiveksissä.

Ihanteellinen pariskunnille.

29,90 €
Varastossa

Satisfyer Legendary Duo: Moottoroitu silikoninen penisrengas

Koe kaksinkertainen nautinto ja kestävä elämys Satisfyer Legendary Duon kanssa: 

Penisrengas halaa penistäsi, kun taas suurempi pallorengas pitää tiukasti kiinni kiveksistäsi. Seurauksena oleva verenvirtauksen rajoitus varmistaa pitkäkestoisen erektion ja enemmän kestävyyttä rakastelun aikana. Samalla tämä värisevä penisrengas ergonomisesti muotoillulla klitorisstimulaattorilla ilahduttaa rakastajaasi myös syvin, voimakkain värähtelyin. Satisfyer Legendary Duon 12 höyryävää värinäohjelmaa voidaan myös ohjata erittäin helposti ja intuitiivisesti etuosassa olevalla yhden kosketuksen painikkeella.

Mitä muita Satisfyer Legendary Duon etuja on?

Kuten kaikki Satisfyer-tuotteet, myös Legendary Duo saa korkeat pisteet korkealaatuisista, vartaloystävällisistä materiaaleistaan: Sekä kivesrengas että penisrengas on valmistettu silikonista. Edessä olevat kiiltävät hopeiset yksityiskohdat antavat myös erityisen ylellisen ilmeen.

Haluatko viedä asiat jonnekin hieman kosteampaan paikkaan? 

Ei ongelmaa. Vedenpitävän (IPX7) rakenteensa ansiosta voit käyttää tätä tärisevää hanarengasta myös suihkussa tai kylpyammeessa ilman vaikeuksia. Käytön jälkeen laite voidaan puhdistaa helposti haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Voit myös käyttää erityistä puhdistusainetta sen desinfiointiin. Voit käyttää mukana toimitettua latauskaapelia saadaksesi Satisfyer Legendary Duon tehon nopeasti.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satifyerin moottoroitu ja ladattava penisrengas
More from Satisfyer