Satisfyer Dazzling Crystal 1, glass dildo

SKU
SFdazzCryst

Hemmottele itseäsi aidolla ylellisyydellä ja äärimmäisellä nautinnolla – Satisfyer Dazzling Crystal 1 on korkealaatuinen lasidildo, joka lumoaa sinut ja herkät kohtasi ilman värinää. Kahden kiihottavan pintarakenteensa ansiosta se takaa intensiivisen vaginaalisen nautinnon ja kuuman G-pisteen stimulaation. Yltiöylelliset kokemukset odottavat sinua!

29,90 €
Varastossa

Satisfyer Dazzling Crystal 1: Laadukkaasta borosilikaattilasista valmistettu lasidildo
Tämän lasidildon muotoilu ja laadukas materiaali tekevät siitä paitsi todellisen katseenvangitsijan myös erittäin monipuolisen tyydytysvälineen. Korkealaatuisesta, kestävästä borosilikaattilasista valmistettu Satisfyer Dazzling Crystal 1 on särkymätön ja liukuu tasaisesti kehosi päällä ja sisällä. Pidätkö kenties lämpimästä vaiko kylmästä? Tämän Satisfyer-lasidildon avulla sinun ei enää tarvitse valita! Laita dildo ennen käyttöä lämpimään veteen miellyttävän rentouttavan kokemuksen saamiseksi tai jääkaappiin virkistävän kihelmöinnin tuntemiseksi iholla. Näin jokaisesta lämpötilaleikistä tulee todellinen aistimusten juhla!

Satisfyer Dazzling Crystal 1: Kaksipuolinen lasidildo
Kaiken lisäksi Satisfyer Dazzling Crystal 1:tä voidaan käyttää molemminpuolisesti. Sen varsi hemmottelee sinua ja herkkiä kohtiasi leveällä uurteisella rakenteella, kun taas toisen puolen rakenne hyväilee sinua kiihottavilla nystyröillään. Olipa kyseessä sitten G-pisteen dildon käyttö tai sensuelli kokovartalohieronta – Satisfyer Dazzling Crystal 1 erottuu edukseen aina. Tämä lasidildo on lisäksi erityisen hygieeninen ja helppo puhdistaa sileän materiaalin ansiosta: tarvitset vain vähän vettä, mietoa saippuaa ja Toycleaner-puhdistusainetta ja tyydytysvälineesi on valmis seuraavaa käyttökertaa varten.


Farge:    Läpinäkyvä, Musta
Soveltuu:    Miehille, Naisille
Korkeus:    36 mm
Leveys:    36 mm
Pituus:    182 mm
Paino:    240 g
Stimulaatio:    Klitoraalinen, Vaginaalinen
Vesitiivis (IPX7):    Kyllä
Materiaali:    High borosilicate glass

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Dazzling Crystal 1, glass dildo
More from Satisfyer