SATISFYERIN MOOTTOROITU SÄÄDETTÄVÄ PENISRENGAS

SKU
SFduelist

Silikonista valmistettu tyylikäs, kokosäädettävä Satisfyer Duelist penisrengas rajoittaa verenkiertoa rakastelun aikana ja tehostaa erektiota. Kolmion muotoinen klitoristimulaattori ja voimakkaat värähtelyt ilahduttavat myös molempia osapuolia.

Tehokas moottori välittää voimakkaita värähtelyrytmejä läpi seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen.

Ihanteellinen pariskunnille.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

39,90 €
Varastossa

Pitkäkestoisia rakasteluja Satisfyer Duelist penisrenkaan kanssa

Säädettävä koko Satisfyer Duelist kukonrengas varmistaa stimuloivan verenpidätysvaikutuksen, josta sinä ja rakkaasi voitte nauttia syvästi rakastelun aikana: Verenpidätyksen ansiosta siemensyöksynne ei vain viivästy, vaan myös erektio voimistuu, joten tunnet kosketuksen ja tuntemuksia intensiivisemmin. Lisäksi molemmat kumppanit voivat nauttia 12 värinäohjelmasta, jotka vaihtelevat hellävaraisesta voimakkaaseen ja joita voidaan ohjata kätevästi intuitiivisella yhden kosketuksen painikkeella. Rakastumisen aikana kapeneva, litistynyt klitoristimulaattori lepää hänen nautintohelmellään jokaisella työnnöllä.

Satisfyer Duelist: Silikonirengas:

Penisrenkaan ulkopinta on valmistettu vartaloystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on erityisen hellävarainen iholle ja on sileä kosketukseen. Herkät urat tarjoavat lisästimulaatiota ja viimeistelevät tyylikkään muotoilun yhdessä kiiltävän liukusäätimen kanssa.

Haluatko viedä rakastelusi jonnekin höyryävämpään, kuten kylpyammeeseen tai suihkuun? Ei hätää, koska Satisfyer Duelist on vedenpitävä (IPX7) ja sitä voidaan käyttää myös veden alla. Se on myös helppo puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Integroidut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla, kun olet lopettanut pelaamisen.

Sopii pariskunnille, miehille.

Leveys 50 mm.

Korkeus 29 mm.

Pituus 140 mm.

Tärinä kyllä.

Stimulaatio penis.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali: PC + silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYERIN MOOTTOROITU SÄÄDETTÄVÄ PENISRENGAS
More from Satisfyer