DUREX PERFORMA KONDOMIT - PIDEMPÄÄN AKTIIN

SKU
DurPerforma

Durex Performa Kondomit - Uuden Sukupolven Kestävyys

Tutustu Durex Performa kondomeihin, jotka on suunniteltu pidentämään nautintoasi ja tarjoamaan sinulle ja kumppanillesi entistä pidempiä intiimejä hetkiä. Nämä läpinäkyvät lateksikondomit on varustettu silikonipohjaisella liukasteella ja ainutlaatuisella 5 % bentsokaiinia sisältävällä geelillä kondomin kärjessä, mikä viivästyttää huippuhetkeä ja mahdollistaa pidempään kestävän seksuaalisen kokemuksen. Täydellinen muotoilu ja hienovarainen tuoksu tekevät niistä mukavat käyttää, samalla kun ne tarjoavat realistisen tunteen.

Tuotteen edut:

  • Pidennetty Kestävyys: 5 % bentsokaiinia sisältävä geeli auttaa viivyttämään huippuhetkeä, tarjoten pidempää kestoa intiimeille hetkille.
  • Mukavuus ja Realismi: Täydellisen muotoilunsa ansiosta kondomit istuvat mukavasti ja tarjoavat realistisen tunteen, mikä tekee niiden käytöstä nautinnollisempaa.
  • Silikonipohjainen Liukaste: Kondomit on päällystetty silikonipohjaisella liukasteella, joka takaa sujuvan kokemuksen alusta loppuun.
  • Neutraali Tuoksu: Hienovaraisen ja neutraalin tuoksun ansiosta kondomit ovat huomaamattomia käytössä, lisäten käyttömukavuutta.

Käyttöideat:

  • Uudenlainen Nautinto: Kokeile Durex Performa kondomeja, kun etsit uusia tapoja tuoda vaihtelua ja kestävyyttä intiimeihin hetkiisi.
  • Elvytä Suhdettasi: Sopivat erinomaisesti keski-ikäisille pareille, jotka haluavat elvyttää suhdettaan tuomalla makuuhuoneeseen jotain uutta ja virkistävää.
  • Erityiset Hetket: Käytä erityisissä hetkissä, kun haluat varmistaa, että molemmat osapuolet voivat nauttia toisistaan pidempään ja intensiivisemmin.
  • Luottamus ja Intiimiys: Rakenna syvempää luottamusta ja intiimiyttä kumppanisi kanssa, tietäen, että sinulla on keinoja hallita ja pidentää intiimien hetkien kestoa.

Durex Performa kondomit ovat ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät uusia tapoja nauttia toistensa seurasta pidempään ja täyttävämmin. Anna itsellesi ja kumppanillesi mahdollisuus kokea pidempiä ja täyteläisempiä intiimejä hetkiä – kokeile Durex Performa kondomeja ja vie suhteesi uusiin korkeuksiin.

15,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandDurex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DUREX PERFORMA KONDOMIT - PIDEMPÄÄN AKTIIN
More from Durex