Satisfyerin seksilelujen ja tavaroiden lahjasetti 24 osaa

SKU
4063362

24 Erilaista eroottista "yllätystä" nyt markkinoiden edullisimpaan hintaan!

Paljon iloa pikkirahalla.

Tarjoushinta 119,90 € Normaalihinta 1 000,00 €
Varastossa

Jokainen 24 luukusta paljastaa maailman intiimejä herkkuja, jotka on suunniteltu herättämään himoasi ja vähän lomamagiaa.

Valmistaudu intensiivisiin tuntemuksiin Satisfyer Cutie Heartilla, sydämenmuotoisella paineaaltovärähtelijällä, joka kiusoittelee klitoristasi stimuloivalla Air Pulse -teknologiallaan.

Nauti Satisfyer Masturbator Egg "Bubble" -taskukokoisen masturbaattorin, joka on valmistettu superpehmeästä ja joustavasta materiaalista, ilahduttavista hyväilyistä, joka voi miellyttää sekä terskaa että koko penistä.

Mutta odota, siellä on vielä enemmän löydettävää! Sano tervehdys Satisfyer Pro+ G-Spotille, sensaatiomaiselle kanin vibraattorille, joka stimuloi klitoristasi paineaaltoilla ja G-pistettä voimakkailla värähtelyillä.

Ja niille, jotka etsivät salaisia nautintoja, Satisfyer Little Secret odottaa: Tämä on tyylikkään huomaamaton pikkuhousuvibraattori, jonka mukana tulee magneettikiinnike ja kaukosäädin yhteisiä juhla-fantasioita varten. Voit käyttää tätä laitetta myös ilmaisen, palkitun Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa.

Ja mitä on juhla ilman täydellistä asua? Ei yksi, vaan kaksi imartelevaa alusvaatteita tunnetulta Penthouse-brändiltä. Koristele itsesi viettelevällä eleganssilla ja luo alustan unohtumattomalle tapaamiselle mistelin alla. Tässä adventtikalenterissa on body-sukka "Body Search" ja body "Devil’s Advocate".

Kaiken iloisen tutkimusmatkan jälkeen anna kuusen neulojen huumaavan tuoksun tunkeutua ilmaan, kun hemmotellaksesi sensuellia hierontaa herkästi valmistetulla hierontaöljyllämme, tai kokeile Orgasm Gel -geeliämme saadaksesi vieläkin intensiivisemmän tunteen yksin- tai pariskunnille.

Anna tänä lomakautena lahjaksi iloa, intohimoa ja leikkisyyttä Satisfyer Premium -lahjasetin avulla. Jaa iloa tai nauti kaikesta itse – sillä jokainen päivä ansaitsee olla intiimin ilon juhla. Pura taika ja anna juhlat alkaa!

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyerin seksilelujen ja tavaroiden lahjasetti 24 osaa
More from Satisfyer