LILY™ 3 HENKILÖKOHTAINEN VIBRAATTORI

SKU
lily3matr

Lähde intohimoiselle matkalle henkilökohtaisella LILY™ 3-hierontalaitteella ja antaudu hienovaraisille orgasmille tunneille kahdeksalla tehokkaalla nautintoasetuksella. Vaikka se on kooltaan pieni, se on tehty laukaisemaan monia eri aisteja unohtumattoman kokemuksen saamiseksi, käytätkö sitä kumppanin kanssa tai yksinistunnossa.

159,00 €
Varastossa

Lilyn lanseeraus 20 vuotta sitten aloitti eleganttien ja tehokkaiden stimulaattoreiden kysynnän äkillisen kasvun. Se aloitti vallankumouksen seksilelusuunnittelussa, ruokkien kollektiivista halua kauniimpiin intiimeihin esineisiin. Mukana tuli Lily 2, joka saavutti saman menestyksen kuin edeltäjänsä. Ja nyt, LELOn 20-vuotisjuhlan kunniaksi, olemme ylpeitä voidessamme esitellä maailmalle Lily 3:n, päivitetyn ja tehokkaamman version tästä ikonisesta seksilelusta, ja jatkamme seksuaaliseen nautintoon liittyvien tabujen ja ennakkoasenteiden rikkomista.

Tuotteen ominaisuudet

TRAVEL READY Kompakti ja huomaamaton muotoilu mahdollistaa LILY™ 3:n vierelläsi, minne ikinä menetkin.

8 TEHOKASTA ILO-ASETUSTA LILY™ 3 tarjoaa kahdeksan erilaista värinäkuviota, joiden voimakkuus vaihtelee kiusaavasta murinasta tyydyttävään pulssiin.

LADATTAVA USB-USB ja TÄYSIN VEDENPITO IPX7 STANDARDIN MUKAAN Nauti rajattomista huipentuksista milloin tahansa ja missä tahansa, mukaan lukien kylpyamme tai suihku.

Ainesosat & Materiaalit

Kehonkestävä silikoni, ABS-muovi.

Tuotteen pituus

3,80 cm

Tuotteen leveys

3,30 cm

Tuotteen korkeus

7,40 cm

Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LILY™ 3 HENKILÖKOHTAINEN VIBRAATTORI
More from LELO