LELO DOT™ CRUISE CONTROL KLITORISVIBRAATTORI

SKU
dotcrumatr

LELO DOT™ Cruise on päivitetty versio uraauurtavasta klitorisen pinpoint vibraattoristamme. Se käyttää Infinite Loop™ -tekniikkaa, joka yhdistää ainutlaatuisen elliptisen liikkeen ja pehmeän ja taivutettavan kärjen tarjoamaan vertaansa vailla olevaa stimulaatiota ehdottoman tarkasti klitoriksen ja minkä tahansa ulkoisen erogeenisen alueen yli. Mutta se, mikä erottaa LELO DOT™ Cruisen edellisestä sukupolvesta, on patentoidun Cruise Control™ -tekniikan käyttöönotto. Sen ansiosta ne, jotka haluavat kokea useita aistimuksia, voivat harjoittaa niitä erilaisilla nautintoasetuksilla ja tasaisella intensiteetillä.

189,00 €
Varastossa

Tuotteen ominaisuudet

Mikä on Cruise Control™? LELOn erityisesti kehittämä Cruise Control™ tarkoittaa, että kun LELO DOT™ Cruise painetaan voimakkaasti vartaloasi vasten, se ei pudota tehoaan, joten saat täydellisen tasaisen ja vaivattoman kokemuksen. Se ei ole asetus; se on täysin automaattinen ja eliminoi yleisimmät yksittäiset ilotuotteita koskevat valitukset.

8 TEHOKASTA ILO-ASETUSTA LELO DOT™ Cruise tarjoaa kahdeksan erilaista värinäkuviota, joiden voimakkuus vaihtelee kiusaavasta murinasta tyydyttävään pulssiin.

ERITTÄIN PEHMEÄ SILIKONI Ultrapehmeä premium-silikoni, joka on erityisen pehmeä kosketukseen. LELOn klassinen vartalolle turvallinen silikonimuotoilu mahdollistaa syvän tyydyttävän ja hygieenisen nautinnon.

LADATTAVA USB-USB ja TÄYSIN VEDENPITO IPX7 STANDARDIN MUKAAN Nauti rajattomista huipentuksista milloin tahansa ja missä tahansa, mukaan lukien kylpyamme tai suihku.

Ainesosat & Materiaalit

Kehonkestävä silikoni, ABS-muovi.

Tuotteen pituus

6 cm

Tuotteen leveys

4,6 cm

Tuotteen korkeus

16,6 cm

Tuotteen paino

120 g.

Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO DOT™ CRUISE CONTROL KLITORISVIBRAATTORI
More from LELO