Rinnat paljastava harness

SKU
MW-X8049

Rinnat Paljastava Naisten Harness – Erotiikan ja Tyylitietoisuuden Täydellinen Yhdistelmä

Tutustu Rinnat Paljastavaan Naisten Harnessiin, joka on suunniteltu lisäämään intohimoa ja visuaalista kiehtovuutta intiimeihin hetkiisi. Tämä erotiikan maailmaan kuuluva sitomisväline ei ainoastaan tarjoa eroottista kokemusta, vaan myös yhdistää tyylin, mukavuuden ja kiusoittelun taitavasti suunnitellussa paketissa. Hihnat ja elementit on muotoiltu korostamaan rintojen kauneutta ja luomaan kiihottavan visuaalisen vaikutelman, tehdessään jokaisesta hetkestä unohtumattoman.

Korkealaatuinen Keinonahka: Valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta, joka on erityisesti valittu erotiikan ja mukavuuden yhdistämiseen. Tämä materiaali ei ainoastaan kestä käyttöä, vaan on myös miellyttävä ihoa vasten, tarjoten pitkäkestoista nautintoa ja mukavuutta.

Visuaalinen Vaikutus: Rinnat paljastava design tekee tästä harnessista täydellisen valinnan niille, jotka haluavat tuoda esille rohkeuttaan ja seksuaalisuuttaan. Sen taitavasti suunnitellut hihnat ja elementit tuovat esille rintojen kauneuden ja luovat samalla kiihottavan visuaalisen vaikutelman, joka kiehtoo ja houkuttelee.

Eroottinen Kokemus: Tämä harness tarjoaa eroottisen kokemuksen, joka yhdistää kiusoittelun ja nautinnon ainutlaatuisella tavalla. Se on ihanteellinen väline erotiikan maailman tutkimiseen, tarjoten uusia tapoja nauttia intiimeistä hetkistä kumppanisi kanssa.

Musta Rinnat Paljastava Naisten Harness on täydellinen lisä BDSM-varustekokoelmaasi tai eroottisiin leikkeihisi. Sen tyylitietoinen ja eroottinen design tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden, erotiikan ja visuaalisen kiehtovuuden. Anna tämän harnessin tuoda lisämaustetta ja intohimoa suhteeseesi, luoden unohtumattomia hetkiä ja syventäen yhteyttä kumppanisi kanssa.

Tarjoushinta 20,51 € Normaalihinta 29,30 €
Varastossa

Väri: Musta
Materiaali: PU-nahka (Tekonahka)
Koko: Yhdenkoon

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rinnat paljastava harness
More from Hotlips - Sex toys