Nänniterapia kauko-ohjaimella

SKU
MV-X846

Nänniterapia Kauko-Ohjaimella – Uusi Ulottuvuus Nännistimulaatioon

Tutustu Nänniterapiaan Kauko-Ohjaimella, intiimiin lisävarusteeseen, joka on suunniteltu viemään nännistimulaation uudelle tasolle. Tämä kiihottava laite hyödyntää helliä sähköimpulsseja, jotka toimitetaan suoraan nänninipistimiin, luoden ainutlaatuisen ja syvästi tyydyttävän tunteen nännialueelle. Kauko-ohjaimen säädettävien intensiteettitasojen ansiosta voit hallita kokemusta ja löytää juuri oikean tason intiimeihin hetkiisi, tarjoten räätälöidyn ja nautinnollisen kokemuksen, joka täyttää syvimmätkin halusi.

Käyttämällä helliä sähköimpulsseja, jotka välittyvät suoraan nänninipistimiin, laite tarjoaa syvästi tyydyttävän kokemuksen, joka herättää nännialueesi eloon ainutlaatuisella tavalla. Kauko-ohjaimen avulla voit säätää intensiteettitasoja juuri sinulle sopivaksi, mahdollistaen täydellisen hallinnan ja räätälöidyn nautinnon jokaiseen intiimiin hetkeesi.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu ergonomisesti, tämä laite ei ainoastaan stimuloi, vaan myös yhdistää erotiikan ja mukavuuden saumattomasti, tehden siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä intiimeissä hetkissään.

Tutki nänniterapian mahdollisuuksia ja anna itsesi kokea aistillisuuden ja nautinnon uusi ulottuvuus. Luo unohtumattomia kokemuksia ja syvennä suhdettasi tämän ainutlaatuisen ja jännittävän lisävarusteen avulla, joka on suunniteltu tyydyttämään intiimit halusi uudella ja kiehtovalla tavalla.

Tarjoushinta 16,52 € Normaalihinta 23,60 €
Varastossa

Väri: Valkoinen.
Kotelon koko: 3,7 * 1 cm.
Kauko-ohjaimen koko: 7,8 * 3,2 cm.
Virtalähde: CR2032 3V -nappiparisto.
Materiaali: ABS.
Lisätiedot: Sähköimpulssit.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriValkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nänniterapia kauko-ohjaimella
More from Hotlips - Sex toys