Durex intense orgasmic 10 kpl - lisää nautintoa naisille

SKU
04147350000

Durex Intense Orgasmic 10 kpl - Kondomit, jotka lisäävät naisen nautintoa

Durex Intense Orgasmic kondomit on suunniteltu erityisesti lisäämään naisten tyytyväisyyttä ja intensiivisiä tuntemuksia seksin aikana. Nämä ainutlaatuiset lateksikondomit yhdistävät ribbistetyn ja pilkullisen pinnan Desirex-geeliin, joka tarjoaa monipuolisen stimulaation: lämmittäen, viilentäen ja pistellen. Lisäksi miellyttävä mintun maku tekee intiimihetkistä entistä nautinnollisempia. Kondomien ihanteellinen muoto takaa mukavan istuvuuden ja intensiivisen tuntemuksen molemmille osapuolille.

Tuotteen edut:

  • Monipuolinen Stimulaatio: Desirex-geelin ainutlaatuinen yhdistelmä tarjoaa lämmittävän, viilentävän ja pistelyn vaikutuksen, mikä lisää nautintoa.
  • Teksturoitu Pinta: Ribbistetty ja pilkullinen pinta tehostaa stimulaatiota ja lisää naisen tyytyväisyyttä.
  • Mintun Maku: Miellyttävä mintun maku rikastuttaa intiimihetkiä ja tarjoaa uudenlaisia aistimuksia.
  • Ergonominen Muotoilu: Ihanteellinen muotoilu varmistaa mukavan istuvuuden ja tehostaa fyysistä kontaktia.
  • Silikonipohjainen Liukaste: Lisää kondomien liukuvuutta ja tekee tunkeutumisesta sujuvampaa.

Käyttöideat:

  • Romanttiset Illat: Täydelliset kondomit romanttisiin iltoihin, kun haluatte lisätä leikkiin uusia elementtejä ja aistimuksia.
  • Uusien Tuntemusten Tutkiminen: Kokeile Durex Intense Orgasmic kondomeja tutkiessasi uusia tapoja tuottaa nautintoa kumppanillesi.
  • Erikoistilaisuudet: Ideaali valinta erityisiin hetkiin, kun haluatte kokea yhdessä jotain ainutlaatuista ja muistettavaa.

Durex Intense Orgasmic kondomit tarjoavat naisille mahdollisuuden kokea syvempää nautintoa ja intensiivisempiä orgasmeja. Niiden ainutlaatuinen yhdistelmä teksturoitua pintaa ja stimuloivaa geeliä tekevät jokaisesta hetkestä entistä erityisemmän. Tuo lisää iloa ja nautintoa makuuhuoneeseen Durex Intense Orgasmic kondomien avulla.

21,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandDurex
Paketin koko10 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Durex intense orgasmic 10 kpl - lisää nautintoa naisille
More from Durex