Blondi Peruukki Lyhyemmällä Leikkauksella

SKU
700827

Lyhyt vaalea bob-peruukki lisää tyyliä ja eleganssia ulkonäköösi. Sen moderni leikkaus ja hienovarainen vaalea väri tekevät ulkonäöstäsi kirkkaan ja nykyaikaisen. Peruukin sivuilla on pidemmät osat, jotka lisäävät tilavuutta ja liikettä. Narulla voi säätää peruukin istuvuutta erikokoisiin päihin, mikä takaa mukavan käytön. Peruukin pituutta voi muokata toiveiden mukaan, sillä tarvittaessa sitä voi lyhentää. Tämä peruukki on valmistettu laadukkaasta polyesteristä, mikä takaa pitkäikäisyyden ja mukavuuden.

45,95 €
Varastossa

Käyttöideat:

  • Päivittäinen tyyli: Käytä tätä peruukkia päivittäisen ulkonäön parantamiseen. Lisää asuusi tyylikäs ja moderni kosketus samalla kun pysyt mukavana ja itsevarmana.
  • Erityistilaisuudet: Käytä tätä peruukkia erityisissä tapahtumissa tai juhlissa, jotta luot vaikuttavan ja huomiota herättävän ulkonäön. Olipa kyseessä hääjuhla, naamiaiset tai teatteriesitys, tämä peruukki lisää tyyliisi eleganssia ja viehätysvoimaa.
  • Valokuvaukset: Järjestä valokuvausistunto ja ikuista tyylikäs ulkonäkösi tämän kauniin peruukin avulla. Valitse kaunis tausta tai luo studiotunnelma saadaksesi upeita kuvia, jotka korostavat kauneuttasi ja itsevarmuuttasi.
  • Kosmeettinen käyttö: Käytä tätä peruukkia kosmeettisiin tarkoituksiin muuttaaksesi ulkonäköäsi erilaisiin asuihin tai hahmoihin. Olipa kyseessä Halloween-asu tai teatteriesityksen rooli, tämä peruukki auttaa sinua luomaan haluamasi ilmeen ilman pysyviä muutoksia. Lisäksi älä unohda huolehtia peruukistasi käyttämällä erityisiä peruukinhoitotuotteita, jotta sen kauneus ja laatu säilyvät pitkään. Huomautus: Ei sovellu kihartimien ja suoristajien käyttöön – puhdistukseen on ihanteellista käyttää erityistä peruukkisampoota. Noin 28 cm pitkä. 100% polyesteriä
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Blondi Peruukki Lyhyemmällä Leikkauksella
More from Cottelli Collection