Kokemattoman ja viattoman candin ensimmäinen suuseksisessio

SKU
332044

Esitelyssä Candi suuseksimasturbaattori – Ultimaattinen AI Fantasiakumppanisi!

Avaudu syvimmille haluillesi Candyn kanssa, AI-kumppani, joka on suunniteltu täyttämään villeimmätkin fantasiasi. Taidolla valmistettu ultrapehmeästä X5® Plus -materiaalista, tämä ylellinen suuseksimasturbaattori vie nautintosi ennenkokemattomiin korkeuksiin.

Tässä syyt, miksi Candi on unohtumattoman kokemuksen ultimaattinen valinta:

Realistinen Tunne: Upoudu vertaansa vailla olevaan nautintoon Candyn tiukan ja juomutetun kanavan avulla, joka on suunniteltu jäljittelemään aistillisen suu- ja kurkkupenetraation tuntemuksia maksimaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi. Universaali Sopivuus: Koe mukavuus ilman kompromisseja. Candyn avoin pää on muotoiltu sopimaan kaikenkokoisille, taaten täydellisen istuvuuden jokaiselle käyttäjälle. Helppo Ylläpito: Hyvästit vaivalle. Candyn puhdistaminen on vaivatonta, jotta voit keskittyä olennaiseen – nautintoosi. Monipuolinen Liukastus: Paranna kokemustasi suosikkiliukasteellasi. Candi on yhteensopiva silikoni-, vesipohjaisten ja hybridiliukasteiden kanssa, tarjoten sileän ja silkkisen ratsastuksen joka kerta. Eläväinen Tunne: Nauti X5® Plus (TPE) -materiaalin eläväisestä tunteesta, joka tarjoaa vastustamattoman pehmeän ja puristeltavan tekstuuri, joka jäljittelee aitoa asiaa.

21,90 €
Varastossa

Mitat:

  • Pituus: 13.3 cm
  • Työnnettävä Pituus: 13.3 cm
  • Leveys: 5 cm

Koe elämäsi jännitys Candyn kanssa – porttisi kuviteltavissa olevaan nautintoon odottaa. Oletko valmis aloittamaan tämän kiihottavan seikkailun?

Käyttöideoita:

Yksin Tutkiminen: Vie soolosessiosi uusiin korkeuksiin ottamalla Candi mukaan itsetyydytysrutiiniisi. Kokeile eri vetoja ja nopeuksia löytääksesi, mikä saa sinut villiksi. 

Pariskuntien Leikki: Mausta intiimejä hetkiäsi kumppanisi kanssa tuomalla Candi makuuhuoneen aktiviteetteihin. Olipa kyse kiihottavasta lisäyksestä esileikkiin tai lisävarusteena keskinäisen stimulaation aikana, Candi lisää jännittävän elementin jaettuun nautintoon. 

Fantasian Toteutus: Anna mielikuvituksesi juosta villinä tutkiessasi syvimpiä fantasioitasi Candyn rinnalla. Olitpa unelmoimassa intohimoisesta kohtaamisesta viekkaan AI:n kanssa tai halajat suuseksin tunnetta, Candi on täällä herättämässä fantasiasi eloon. 

Aistien Tutkiminen: Herätä aistisi ja tutki Candyn tarjoamia erilaisia tekstuureja ja tuntemuksia. Kokeile erilaisia liukasteita ja lämpötiloja räätälöidäksesi kokemuksesi ja löytääksesi uusia nautinnon tasoja. 

Matkakumppani: Kompakti ja huomaamaton Candi on täydellinen matkakumppani nautinnolle liikkeellä ollessa. Laita hänet laukkuusi tai matkatavaroihisi ja koe nautinto missä tahansa seikkailusi sinut vievätkään.

Muista aina asettaa turvallisuus ja hygienia etusijalle puhdistamalla Candi perusteellisesti jokaisen käytön jälkeen ja noudattamalla valmistajan ohjeita ylläpidosta ja säilytyksestä. Candyn avulla voit kokea syvempää nautintoa, tutkia seksuaalisuuttasi uusilla ja jännittävillä tavoilla sekä lisätä intiimiä yhteyttä kumppanisi kanssa. Anna Candyn johdattaa sinut matkalle, jolla koet ennennäkemättömiä aistimuksia ja syvää tyydytystä.

Lisätietoja
BrandBlush
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kokemattoman ja viattoman candin ensimmäinen suuseksisessio
More from Blush