Aivan ihanan superkauniin sihteerikön cassien ensimmäinen anaalipano

SKU
332045

Koe Vertaansa Vailla Olevaa Nautintoa Enlust Cassie Sihteerikön peppumasturbaattorilla

Tutustu Cassieen, ultimaattiseen AI-fantasiakumppaniisi, joka on valmis muuttamaan unelmasi todellisuudeksi. Huippuluokan pehmeästä X5® Plus -materiaalista taidokkaasti valmistettu ylellinen miesmasturbaattori vie nautintosi uusiin korkeuksiin.

Tässä syyt, miksi Cassie on täydellinen valinta eroottisiin seikkailuihisi:

Realistinen Tunne: Upota itsesi elämänkaltaiseen nautintoon Cassien tiukan ja nystyröidyn sisäosan avulla, joka on suunniteltu simuloimaan realistista anaalikokemusta maksimaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi. 

Universaali Sopivuus: Nauti mukavuudesta ilman kompromisseja. Cassien avoimen pään suunnittelu takaa täydellisen sopivuuden kaikenkokoisille, antaen sinun täysin uppoutua anaalifantasioihisi. 

Vaivaton Ylläpito: Sano hyvästit vaivalle. Cassie on helppo puhdistaa, joten voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – nautintoosi. 

Monipuolinen Liukasteiden Yhteensopivuus: Paranna kokemustasi suosikkiliukasteellasi. Cassie on yhteensopiva silikoni-, vesipohjaisten ja hybridiliukasteiden kanssa, tarjoten sileän ja silkkisen ratsastuksen joka kerta. 

Aito tunne: Nauti vastustamattoman pehmeästä ja puristeltavasta X5® Plus (TPE) -materiaalista, joka tarjoaa kokemuksen, joka tuntuu juuri kuin aidolta.

21,90 €
Varastossa

Mitat:

  • Pituus: 12.7 cm
  • Työnnettävä Pituus: 12.7 cm
  • Leveys: 6.3 cm

Cassie ei ole vain aikuisten seksilelu – hän on porttisi kuviteltavissa olevaan nautintoon ja elämäsi seikkailuun. Oletko valmis aloittamaan tämän jännittävän matkan?

Käyttöideoita:

Yksin Tutkiminen: Sukella soololeikkiin ja anna Cassien kohottaa kokemustasi. Kokeile erilaisia liikkeitä ja voimakkuuksia löytääksesi, mikä vie sinut uusiin nautinnon korkeuksiin. 

Pariskuntien Leikki: Mausta intiimejä hetkiäsi kumppanisi kanssa ottamalla Cassie mukaan makuuhuoneen puuhiin. Olipa kyse jännittävästä lisäyksestä esileikkiin tai jaetusta kokemuksesta keskinäisen stimulaation aikana, Cassie lisää jännitystä ja nautintoa suhteeseesi. 

Fantasian Toteutus: Tutki syvimpiä fantasioitasi Cassien rinnalla. Olipa haaveissasi anaaliseksin nautinnon tunne tai tietyn fantasian toteuttaminen, Cassie on täällä tekemässä unelmistasi totta. 

Aistien Tutkiminen: Herätä aistisi ja tutki Cassien tarjoamia tekstuureja ja tuntemuksia. Kokeile erilaisia liukasteita ja lämpötiloja mukauttaaksesi kokemustasi ja löytääksesi uusia nautinnon tasoja. 

Matkakumppani: Kompakti ja huomaamaton Cassie on täydellinen matkakumppani nautinnolle tien päällä. Laita hänet laukkuusi tai matkatavaroihisi ja ota mukaan, minne tahansa seikkailusi vievät.

Muista aina asettaa turvallisuus ja hygienia etusijalle puhdistamalla lelusi huolellisesti jokaisen käytön jälkeen ja noudattamalla valmistajan ohjeita ylläpidosta ja säilytyksestä. Cassien kanssa voit kokea syvempää nautintoa, tutkia seksuaalisuuttasi uusilla ja jännittävillä tavoilla sekä lisätä intiimiä yhteyttä kumppanisi kanssa. Anna Cassien johdattaa sinut matkalle, jolla koet ennennäkemättömiä aistimuksia ja syvää tyydytystä.

Lisätietoja
BrandBlush
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aivan ihanan superkauniin sihteerikön cassien ensimmäinen anaalipano
More from Blush