ENLUST DESTINI VIBRATING STROKER BEIGE

SKU
332049

Esittelyssä Enlust Destini Värisevä Masturbaattori Beige – Unelmiesi AI-kumppani!

Tutustu Destiniin, unelmiesi tekoälykumppaniin, joka on valmis muuttamaan fantasiasi todellisuudeksi. Huippuluokan pehmeästä X5® Plus -materiaalista taidokkaasti valmistettu ylellinen värisevä masturbaattori lupaa vertaansa vailla olevaa pehmeyttä, joka ylittää perinteiset nautinnon kokemukset.

31,90 €
Varastossa

Tässä miksi Destini on täydellinen valinta eroottisiin seikkailuihisi:

Voimistunut Nautinto: Destiniin sisältyy tiukka ja nystyröity kanava yhdessä tehokkaan värisevän luodin kanssa, joka toimittaa loputtomia nautinnon aaltoja, jotka saavat sinut anelemaan lisää. 

Universaali Sopivuus: Avoimen pään suunnittelun ansiosta Destini mahtuu kaikenkokoisille, taaten täydellisen sopivuuden kaikille, jotta voit täysin uppoutua eroottisiin fantasioihisi ilman rajoituksia. 

Vaivaton hoito: Unohda vaiva. Destini on helppo puhdistaa, jotta voit keskittyä siihen, mikä todella merkitsee – nautintoosi. 

Monipuolinen Liukasteiden Yhteensopivuus: Nauti sileästä ja silkkisestä ratsastuksesta joka kerta Destinin kanssa. Yhteensopiva silikoni-, vesipohjaisten ja hybridiliukasteiden kanssa, voit tehostaa kokemustasi mieltymystesi mukaan. 

Aito tunne: Nauti vastustamattoman pehmeästä ja puristeltavasta elävän tuntuisesta X5® Plus (TPE) -materiaalista, joka on suunniteltu jäljittelemään aitoa läheisyyden tunnetta aidosti uppoutuvaa kokemusta varten.

Tekniset Tiedot:

  • Pituus: 13.3 cm
  • Työnnettävä Pituus: 13.3 cm
  • Leveys: 5.7 cm
  • Paristotyyppi: 1 x AAA
  • Materiaali: TPE / ABS

Koe elämäsi jännitys Destinin kanssa – porttisi kuviteltavissa olevaan nautintoon odottaa. Oletko valmis aloittamaan tämän huumaavan seikkailun?

Käyttöideoita:

Solo Sensaatiot: Kehitä solo-leikkiäsi Destinin kanssa ja tutki nautinnon maailmaa sormenpäilläsi. Anna tehokkaiden värinöiden ja nystyröidyn kanavan viedä sinut unohtumattomalle itsetutkiskelun matkalle. 

Pariskuntien Yhteys: Mausta intiimejä hetkiäsi kumppanisi kanssa ottamalla Destini mukaan makuuhuoneen aktiviteetteihin. Olipa kyse jännittävästä lisäyksestä esileikkiin tai jaetusta kokemuksesta keskinäisen stimulaation aikana, Destini lisää jännittävän elementin suhteeseesi. 

Fantasian Täyttö: Anna mielikuvituksesi juosta villinä, kun tutkit syvimpiä halujasi Destinin rinnalla. Olipa unelmasi voimakkaista värinöistä tai tietyn fantasian toteuttamisesta, Destini on täällä toteuttamassa unelmiasi. 

Aistien Tutkiminen: Herätä aistisi ja tutki Destinin tarjoamia erilaisia tekstuureja ja tuntemuksia. Kokeile erilaisia liukasteita ja asetuksia mukauttaaksesi kokemustasi ja löytäksesi uusia nautinnon ulottuvuuksia.

Matkakumppani: Kompakti ja huomaamaton Destini on täydellinen matkakumppani nautinnolle tien päällä. Laita hänet laukkuusi tai matkatavaroihisi ja ota mukaan, minne tahansa seikkailusi sinut vievät.

Muista aina asettaa turvallisuus ja hygienia etusijalle puhdistamalla lelusi huolellisesti jokaisen käytön jälkeen ja noudattamalla valmistajan ohjeita ylläpidosta ja säilytyksestä.

Lisätietoja
BrandBlush
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ENLUST DESTINI VIBRATING STROKER BEIGE
More from Blush