Dorcel luxure - my wife's cravings

SKU
86141

Tutustu elokuvaan "Luxure - My Wife's Cravings": Löydä jaetut nautinnon hetket ja intohimoiset kohtaamiset!

Sukella maailmaan, jossa nautinto ei tunne rajoja, ja jossa rakastavat pariskunnat etsivät yhdessä uusia kokemuksia. Tämä Marc Dorcelin houkutteleva julkaisu esittelee pariskuntien eroottisia matkoja, jotka syleilevät halua ja tutkimista.

16,90 €
Varastossa

Avainominaisuudet:

  • Intohimoiset pariskunnat: Liity Liz Jordanin, Lilly Bellin, Clara Mian, Zaawaadin ja Lauren Walkerin seuraan, kun he tutkivat jaettuja fantasioita ja intiimejä yhteyksiä.
  • Kiehtovat kohtaukset: Todista pariskuntien jännitystä, kun he kutsuvat muita mukaan intohimoisiin kohtaamisiinsa ja tutkivat halujensa uusia ulottuvuuksia.
  • Ohjaajan visio: Ohjaaja Hervé Bodiliksen käsialaa, jokainen kohtaus on suunniteltu vangitsemaan ja kiihottamaan, esitellen jaetun nautinnon taidetta.
  • Monikielinen DVD: Nauti elokuvasta useilla kielillä (englanti, ranska, saksa, italia, puola, espanja) ja lisätekstityksillä (hollanti, kreikka, portugali), mikä takaa globaalin saavutettavuuden.
  • Toistettavissa maailmanlaajuisesti: Koe 99 minuuttia houkuttelevaa sisältöä, joka on toistettavissa maailmanlaajuisesti.

Spontaanien tapaamisten ja huolellisesti järjestettyjen kohtaamisten myötä "Luxure - My Wife's Cravings" kutsuu sinut tutkimaan halujen ja yhteyden rajoja. Etsitpä sitten inspiraatiota tai haluat vain nauttia aikuisviihteestä, tämä julkaisu lupaa sytyttää mielikuvituksesi ja intohimosi.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dorcel luxure - my wife's cravings