Strap-on me harness lingerie diva

SKU
60179

Sukella viettelyn maailmaan Harness Lingerie Diva -harnessin avulla, joka on suunniteltu vangitsemaan ja hurmaamaan. Tämä tyylikäs ja elegantti alusasu sisältää upeita pitsiyksityiskohtia, jotka korostavat lanteita, ja hienovarainen selkäosa lisää juuri sopivasti houkuttelevuutta.

Mukavasta mikrokuidusta ja pitsistä valmistettu alusasu tuntuu toiselta iholta, antaen sinun liikkua vapaasti joka suuntaan. Strategisesti sijoitettu joustava vyötärönauha korostaa vyötäröäsi ja luo halutun tiimalasisiluetin. Säädettävät sukkanauhat korostavat muotojasi entisestään, kun taas etuosan huomaamaton joustava silikonirengas tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia tutkimiseen.

Keskeiset ominaisuudet:

  • Hienot pitsiyksityiskohdat korostamaan lanteita
  • Hienovarainen selkäosa lisää houkuttelevuutta
  • Mukava mikrokuitukangas, joka tuntuu toiselta iholta
  • Strategisesti sijoitettu joustava vyötärönauha tiukan istuvuuden takaamiseksi
  • Säädettävät sukkanauhat korostamaan muotoja
  • Huomaamaton joustava silikonirengas monipuoliseen leikkiin
  • Helppohoitoinen, konepestävä materiaali mukavuuden ja pitkäikäisyyden takaamiseksi

Miksi naisilla pitäisi olla oikeus seksuaalisuuteen kuten miehilläkin?

Naisilla on yhtä lailla oikeus nauttia seksuaalisuudestaan kuin miehilläkin. Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisen elämää ja hyvinvointia. Antamalla naisille mahdollisuuden tutkia ja nauttia omasta seksuaalisuudestaan, edistämme tasa-arvoa ja hyvinvointia yhteiskunnassa. Seksuaalinen vapaus ja itsensä ilmaiseminen ovat tärkeitä tekijöitä terveessä ja tasapainoisessa elämässä. Jokaisella on oikeus nauttia intiimeistä hetkistään ja löytää oma polkunsa nautintoon ja onnellisuuteen.

Miksi tämä brändi on arvostettu?

Strap-On Me on arvostettu brändi, joka tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. Brändi panostaa mukavuuteen, turvallisuuteen ja tyyliin, mikä tekee heidän tuotteistaan suosittuja käyttäjien keskuudessa. Strap-On Me -tuotteet on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista nautintoa ja mukavuutta, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan jokaiselle, joka haluaa lisätä ripauksen jännitystä intiimeihin hetkiinsä.

Harness Lingerie Diva -harnessin avulla voit vapauttaa mielikuvituksesi ja tutkia rajattomia mahdollisuuksia. Tämä tyylikäs alusasu yhdistää eleganssin ja monipuolisuuden, tehden siitä välttämättömän lisän intiimivaatekaappiisi.

49,90 €
Varastossa

Tekniset tiedot:

Materiaali: 70 % mikrokuitua, 30 % pitsiä.

Dildo-yhteensopiva ja ihanteellinen kiinnitykseen.

Konepestävä helpottaa hoitoa.

Lisätietoja
BrandStrap on me
Weight NETTO0.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Strap-on me harness lingerie diva