Love to love wonderlover - klitoriksen stimulaattori ja g-piste vibraattori

SKU
6033173

Koe ennennäkemätön nautinto Love to Love Wonderlover -laitteen avulla, joka on vallankumouksellinen klitoriksen stimulaattori ja G-pisteen vibraattori, suunniteltu nostamaan intiimiytesi uusiin korkeuksiin. Tämä innovatiivinen lelu yhdistää edistykselliset ominaisuudet maksimaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi.

Ota omaksesi ainutlaatuinen Flapping-design, joka jäljittelee siipien lempeää liikettä, luoden autuaallisia tuntemuksia klitoriksen alueelle. Ultra-pehmeä suu hellästi halaa klitorista, voimistuttaen nautintoa jokaisella kosketuksella. Aktivoi kaksoisstimulaatiotila, joka tehostaa tuntemuksia ja vie sinut hengästyttäviin nautinnon huipentumiin.

Wonderloverin joustava kaula mukautuu täydellisesti kehosi muotoihin, varmistaen maksimaalisen mukavuuden ja tarkan stimulaation. Samalla värisevä muna kohdistaa tarkasti G-pistettäsi ja pysyy mukavasti paikoillaan ilman käsiä, mahdollistaen esteettömän nautinnon missä tahansa asennossa. Hallitse kokemustasi kaukosäätimen avulla, joka tarjoaa saumatonta käyttöä ja ilahduttavia yllätyksiä.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Kaksoisstimulaatio: G-pisteen vibraattori ja klitoriksen stimulaattori
 • **Flapping-design ainutlaatuisiin tuntemuksiin
 • **Joustava kaula optimaalista mukavuutta varten
 • **Kaukosäädin käyttöä varten
 • **LED-taustavalo helpottamaan tilan tunnistamista
 • **Vedenkestävä muotoilu vesileikkeihin
 • **Magneettinen lataus yhteensopiva kaikkien Wonder Project -lelujen kanssa

Tutki rajattomia nautintomahdollisuuksia, sillä Wonderlover on täysin vedenkestävä, tehden siitä ihanteellisen suihku- tai kylpyseikkailuihin. Lataaminen on vaivatonta kaksipäisen USB-kaapelin avulla, joka mahdollistaa lelun ja kaukosäätimen samanaikaisen lataamisen.

149,90 €
Varastossa

Edut Naisille:

 • Samanaikainen Stimulointi: Yhdistetty klitoriksen ja G-pisteen stimulaatio tuo kokonaisvaltaista nautintoa.
 • Mukavuus ja Tarkkuus: Joustava kaula ja pehmeä materiaali mukautuvat kehoon, tarjoten tarkkaa ja mukavaa stimulaatiota.
 • Handsfree Käyttö: Mahdollistaa vaivattoman ja esteettömän nautinnon ilman käsiä.
 • Helppokäyttöisyys: Kaukosäätimen avulla voit säätää asetuksia helposti, lisäten leikkisyyttä ja yllätyksiä.
 • Vedenkestävyys: Voit nauttia Wonderloverista myös suihkussa tai kylvyssä, lisäten uusia ulottuvuuksia nautintoosi.

Miksi Valita Love to Love Wonderlover:

Love to Love Wonderlover on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä ripauksen jännitystä intiimeihin hetkiinsä. Sen ainutlaatuinen koostumus varmistaa maksimaalisen nautinnon, tehden jokaisesta kohtaamisesta uuden ja kiihottavan kokemuksen. Löydä uudelleen intohimo ja nosta intiimiyttä uudelle tasolle tämän stimuloivan geelin avulla.

Seksuaalisuuden Tärkeys Naisille:

Naisilla on oikeus nauttia seksuaalisuudestaan samalla tavalla kuin miehilläkin. Seksuaalinen nautinto ja itsetunto ovat olennainen osa hyvinvointia ja terveyttä. Seksuaalisuuden tutkiminen ja omien halujen toteuttaminen voivat parantaa elämänlaatua, vähentää stressiä ja lisätä onnellisuutta. Yhteiskunnallinen tasa-arvo edellyttää, että naisten seksuaalisuus tunnustetaan ja hyväksytään yhtä arvokkaana ja tärkeänä kuin miestenkin.

Arvostettu Brändi:

Love to Love on tunnettu ja arvostettu brändi, joka panostaa laatuun, turvallisuuteen ja innovaation. Heidän tuotteensa on suunniteltu tuomaan iloa ja tyydytystä, ja niiden käyttäminen on helppoa ja turvallista. Love to Love -brändin laitteet tarjoavat luotettavuutta ja kestävyyttä, tehden niistä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät laadukkaita ja nautinnollisia seksileluja.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Silikoni & ABS

Asetettavat mitat: 9,8 x Ø3,9 cm / 3,9" x Ø1,54"

Kaukosäätimen kantama: 10 metriä

Ladattava: Lelu (Latausaika: 1h15 / Käyttöaika: 1h50) & Kaukosäädin (Latausaika: 1h10 / Käyttöaika: 30 tuntia)

Magneettinen laturi käyttömukavuuden vuoksi

Vedenpitävyysluokka: IX7

3 pulssitilaa (ulkoinen klitorisstimulaattori)

3 värinätilaa (sisäinen stimulaatio - värisevä muna)

Lisätietoja
BrandLove to Love
Weight NETTO0.000000
VäriVioletti
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Love to love wonderlover - klitoriksen stimulaattori ja g-piste vibraattori