Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori – Monipuolinen ja Tyylikäs Nautintolaite

SKU
MV-X8312

Koe äärimmäinen nautinto Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattorin avulla, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia ja unohtumattomia tuntemuksia. Tämä monitoiminen ja tyylikäs laite yhdistää laadukkaat materiaalit ja harkitun suunnittelun, mikä takaa turvallisen ja mukavan käytön. Etsitkö täydellistä tapaa parantaa intiimejä hetkiäsi? Rose Vibraattori tarjoaa siihen täydellisen ratkaisun.

Ominaisuudet ja Teknisiä Tietoja:

  • 10 Tilan Värinä, Nuoleminen ja Työntäminen: Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori tarjoaa 10 erilaista tilaa, jotka sisältävät värinän, nuolemisen ja työntämisen. Tämä monipuolisuus mahdollistaa erilaisten ja mieleenpainuvien kokemusten löytämisen. Valitse tilasi ja nauti maksimaalisesta nautinnosta.
  • Elegantti ja Tyylikäs Muotoilu: Tämä punainen vibraattori yhdistää eleganssin ja toiminnallisuuden. Sen kätevät mitat, 39 x 5,7 cm, tekevät siitä mukavan ja tyylikkään valinnan kaikille, jotka arvostavat sekä muotoa että toimivuutta.
  • Tehokas Akun Kesto: Varustettu kestävällä 600 mAh litiumakulla (3.7V), Rose Vibe takaa pitkän käytön ilman tarvetta jatkuvaan lataamiseen. Nauti pidemmistä nautinnon hetkistä luotettavan akun avulla.
  • Korkealaatuiset Materiaalit: Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori on valmistettu turvallisista ja hypoallergeenisista materiaaleista – ABS ja silikoni. Nämä materiaalit takaavat miellyttävät kokemukset ja turvallisen käytön.
  • Miksi Valita Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori? Jos etsit monipuolista ja tyylikästä nautintolaitetta, Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori on täydellinen valinta. Sen 10 eri toimintatilaa, elegantti muotoilu, pitkäkestoinen akku ja turvalliset materiaalit tekevät siitä luotettavan ja nautinnollisen kumppanin intiimeihin hetkiisi.
  • Tilaa Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori Nyt ja Koe Unohtumattomia Nautintohetkiä! Löydä oma tapasi nauttia ja tilaa Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori tänään. Tämä laite on suunniteltu tuomaan iloa ja tyydytystä kaikille käyttäjilleen. Älä odota, vaan koe itse tämän monipuolisen ja tyylikkään vibraattorin tarjoamat elämykset!
Tarjoushinta 59,43 € Normaalihinta 84,90 €
Ei varastossa

Monikäyttöisyys: Nauti erilaisista tiloista toiveidesi ja mielialojesi mukaan.

Turvallisuus ja mukavuus: Korkealaatuiset materiaalit takaavat turvallisuuden ja mukavuuden käytön aikana.

Tehokas virtalähde: Korkean kapasiteetin litiumakku takaa pitkän käyttöiän.

Miksi valita Rose Vibe?

Mukavuus ja helppokäyttöisyys: Intuitiiviset ohjaimet ja ergonominen muotoilu tekevät tunnelmasta helppokäyttöisen.

Tyyli ja laatu: Moderni muotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden ja miellyttävät tuntemukset.

Tehokkaat ominaisuudet: 10 värinä-, nuolemis- ja työntötilaa unohtumattomia kokemuksia varten.

Käyttöohjeet:

  • Laitteen lataaminen: Lataa Vibraattori täyteen mukana tulevalla USB-kaapelilla ennen ensimmäistä käyttöä.
  • Tilan valitseminen: Kytke laite päälle ja valitse haluamasi värinä-, nuolemis- tai työntötila.
  • Hoito ja säilytys: Puhdista vibraattori huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ja kuivaa se. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Weight NETTO0.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rose Kieli Nuoleva ja Työntävä Vibraattori – Monipuolinen ja Tyylikäs Nautintolaite