COLT BIG MAN - PEPUN PUHDISTAJA

SKU
13221BLACK_

Miten käytän seksilelujen joukossa olevaa pepun puhdistajaa jossa on vesisäiliö?

Pepun puhdistaja on seksilelu, joka on suunniteltu helpottamaan peräaukon puhdistusta ennen anaaliseksiä. Pepun puhdistajassa on yleensä vesisäiliö, joka täytetään vedellä tai suolaliuoksella, ja jonka avulla voidaan huuhdella peräaukko puhtaaksi.

Jos haluat käyttää pepun puhdistajaa, seuraa näitä ohjeita:

Täytä vesisäiliö puhtaalla vedellä tai suolaliuoksella. Suolaliuoksen voit tehdä sekoittamalla puhtaaseen veteen suolaa (noin 1-2 teelusikallista suolaa litraa kohti).

Aseta sopiva suutin pepun puhdistajaan. Valitse suutin, joka sopii sinulle parhaiten ja joka on mukava käyttää.

Voitele suutin liukasteella. Käytä veden- tai silikonipohjaista liukastetta suuttimen kärjessä olevan ulokkeen ympärille, jotta sen sisään työntyminen on helpompaa ja mukavampaa.

Asento. Asetu mukavaan asentoon, esimerkiksi seisomaan suihkussa, istumalla wc-pöntöllä tai makuulla sängyllä.

Työnnä suutin varovasti peräaukkoon. Työnnä suutin hitaasti ja varovasti peräaukkoon noin 2-5 senttimetrin syvyyteen.

Aloita veden pumppaaminen. Pumppaa vettä varovasti peräsuoleen suuttimen kärjessä olevasta pumpusta. Älä käytä liikaa painetta, jotta vältät epämukavuuden tai vamman riskin.

Tyhjennä suoli. Kun tunnet, että vesi täyttää suolen, poista suutin varovasti peräaukosta ja anna veden poistua suolesta wc-pöntön päällä.

Toista tarvittaessa. Toista tarvittaessa, kunnes peräaukko tuntuu täysin puhtaalta.

On tärkeää huomata, että liian usein tai aggressiivisesti käytetty pepun puhdistaja voi vahingoittaa suolistoa. Käytä sitä aina varovasti ja noudattamalla pakkauksessa olevia ohjeita. Muista myös puhdistaa pepun puhdistaja huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.

27,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCalExotics
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:COLT BIG MAN - PEPUN PUHDISTAJA
More from CalExotics