SUPER SUCKER TRIO - HERKISTÄMME KOKO KROPAN

SKU
541125

Kun etsit intensiivistä imua ilman ulkoista pumppua, Fetish Fantasy Limited Edition Super Sucker Trio on täydellinen valinta klitoriksen ja nännin herkkyyden lisäämiseen! 

Tämä mutkainen yhdistelmä kahdella tehokkaalla nänniimulla ja älykkäällä klitorin sylinteriimullä kohdistaa kehosi herkimmille erogeenisille vyöhykkeille hämmästyttävällä pumputtomalla imutyytyväisyydellä. 

Aseta läpinäkyvät sylinterit nännien ja klitoriksen päälle ja laske imuvalitsimia vastapäivään, kunnes ne ovat samalla tasolla ihosi kanssa. 

Sileät sylinterit tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja pysyvät paikallaan, kun toiminta lämpenee. 

Paina sylinteriä kevyesti varmistaaksesi tiiviin tiivistyksen vartaloasi vasten ja kierrä sylinteriä myötäpäivään aktivoidaksesi imu. 

Jokaisella kiertopyörän käännöksellä imurit lisäävät verenkiertoa tarkennetulle alueelle ja lisäävät herkkyyttä. 

Kun irrotat valitsimen ja vähennät painetta, nännit ja klitorisi pysyvät pirteinä, erityisen herkkinä ja valmiina keinumaan mitä tahansa seuraavaksi! 

Mikä parasta, nämä uskomattomat superimurit tarjoavat hämmästyttävän imuvoiman ilman isoa ulkoista pumppua. 

Nautitpa sitten äskettäin laajentuneiden nännejesi ja klitoosi visuaalisesta herkusta tai pidät näistä upeista nautintopumpuista saadusta fantastisesta tunteesta, tämä twister-kolikko on pakollinen lisävaruste seuraavaan fetissi-fantasiaasi!

29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPipedream
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SUPER SUCKER TRIO - HERKISTÄMME KOKO KROPAN
More from Pipedream