4-IN-1 SYÖTÄVÄ HIERONTAÖLJY VANILJAMANSIKKA KERMAVAAHTO

SKU
97433

S8 4-in-1 Syötävä Hierontaöljy: Vaniljamansikka Kermavaahto

S8 4-in-1 Syötävä Hierontaöljy tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen kokemuksen, joka yhdistää neljä käyttötarkoitusta yhdessä tuotteessa. Tämän öljyn vaniljamansikka kermavaahdon maku herättää aistit eloon, tarjoten samalla monipuolisia mahdollisuuksia nautinnollisiin ja intiimeihin hetkiin. Laadukas koostumus on suunniteltu vartalolle turvallisista ja allergiavapaista ainesosista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan herkutteluun, hierontaöljyksi, liukuvoiteeksi ja lämmittäväksi öljyksi.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Monikäyttöisyys: Voit käyttää tuotetta liukuvoiteena, hierontaöljynä, syötävänä herkkuna tai lämmittävänä öljynä, tarjoten laajan valikoiman käyttömahdollisuuksia.
  • Herkullinen Maku: Vaniljamansikka kermavaahdon maku lisää nautintoa ja leikkisyyttä intiimeihin hetkiin.
  • Allergiavapaat Ainesosat: Turvallinen ja luotettava koostumus, joka on valmistettu vartalolle turvallisista ainesosista, minimoimaan allergisten reaktioiden riski.
  • Laadukas Koostumus: Laadukkaat ainesosat takaavat miellyttävän kokemuksen käyttäessäsi öljyä missä tahansa sen monista käyttötarkoituksista.
  • Pakkaus: Kätevä 125 ml pakkaus tarjoaa riittävästi tuotetta useisiin käyttökertoihin.

S8 4-in-1 Syötävä Hierontaöljy on täydellinen lisä intiimeihin hetkiin, tarjoten mahdollisuuden tutkia nautintoa monella eri tasolla. Olipa kyseessä sitten pitkä ja rentouttava hieronta, leikkisä herkutteluhetki tai intiimin läheisyyden lisääminen, tämä tuote tuo mukaan elementin, joka tekee kokemuksesta unohtumattoman.

Kokeile S8 4-in-1 Syötävää Hierontaöljyä ja koe, kuinka se rikastuttaa seksuaalista kokemustasi, tarjoten samalla hoitavia ja nautinnollisia ominaisuuksia.

10,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandS8 Stimul8
MakuMansikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:4-IN-1 SYÖTÄVÄ HIERONTAÖLJY VANILJAMANSIKKA KERMAVAAHTO
More from S8 Stimul8