4 renkainen bondage setti

SKU
mv-x7014

Neljärenkainen Bondage Setti

Tämä kunnioitusta herättävä neljärenkainen penisrenkaiden sarja tarjoaa stimuloivaa ja hallittua nautintoa yhdessä kumppanisi kanssa. Renkaat suurenevat peniksen juurta kohden, tarjoten lisää kireyttä ja stimulaatiota.

Tuotetiedot:

  • Neljä Erilaista Renkaista: Sarja sisältää neljä erikokoista penisrengasta, jotka suurenevat peniksen juurta kohden, tarjoten monipuolisia stimulaatiovaihtoehtoja.
  • Pitkä Nahkahihna: Mukana tulevalla pitkällä nahkahihnalla kiinnität penisrenkaiden sarjan vyötärön ympärille, lisäten siten hallittua ja kiihottavaa stimulaatiota.
  • Nikkelivapaa Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta nikkelivapaasta materiaalista, joka takaa turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Käyttöideat:

  1. Stimuloiva Kireys: Käytä erikokoisia renkaita saadaksesi haluamasi kireyden ja stimulaation penikseen, mikä voi lisätä erektion kestoa ja voimakkuutta sekä parantaa kokemustasi seksuaalisesti.
  2. BDSM-Leikit: Integroi penisrenkaat osaksi BDSM-leikkejä ja hallittua nautintoa kumppanisi kanssa. Käytä nahkahihnaa sidontaan tai hallintaan, lisäten jännitystä ja kiihottumista.
  3. Pariskuntien Väliset Leikit: Koe uudenlaisia nautinnon ja yhteyden hetkiä kumppanisi kanssa käyttämällä tätä bondage settiä. Tutki erilaisia stimulaatiovaihtoehtoja ja löydä yhdessä uusia tapoja nauttia toistenne seurasta.
  4. Fantasioiden Toteuttaminen: Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile erilaisia roolileikkejä ja fantasioita tämän neljärenkaisen setin avulla. Luo kiihottavia ja intensiivisiä hetkiä, jotka jäävät mieleesi pitkäksi aikaa.

Nauti hallitusta stimulaatiosta ja kiihottavista hetkistä kumppanisi kanssa tällä neljärenkaisella bondage setillä. Tutki uusia nautinnon mahdollisuuksia ja anna mielikuvituksesi lentää roolileikkejä ja fantasioita toteuttaessasi.

Tarjoushinta 11,13 € Normaalihinta 15,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:4 renkainen bondage setti
More from Hotlips - Sex toys