DUREX NATURALS KONDOMIT 10 KPL

SKU
04138600000

Durex Naturals -kondomit tuntuvat luonnollisen sileiltä ja ne on suunniteltu naisia ​​ajatellen. Hellävarainen koostumus takaa mukavuuden ja suojan. Ei tahmea. Ohuet kondomit intiimiin seksiin ja parhaisiin tuntemuksiin.

Muista, että mikään ehkäisymenetelmä ei suojaa 100 % raskaudelta, HIV:ltä tai sukupuolitaudeilta. On hyvä olla tietoinen, joten lue pakkauksen tiedot, varsinkin jos käytät kondomia anaali- tai oraaliseksissä.

*Vesipohjaisella liukasteella ja 98% luonnollista alkuperää.

*Vakiokoko (nimellisleveys 56 mm).

*Durex-laatu: 100 % elektronisesti testattu, lisäksi jokaiselle erälle on suoritettu viisi muuta laatutestiä; dermatologisesti testattu.

*98% ainesosista ovat luonnollista alkuperää.

* Pehmeämpi tunne vesipohjaisella liukasteella.

*0 % keinotekoisia makuja ja väriaineita.

Ainekset:

Kondomit - lateksi

Voideltu: Vesi, propaanidioli, glyseriini, fenetyylialkoholi, 1,2-oktaanidioli, propaanidioli, 1,2-heksaanidioli, ksantaanikumi, natriumhyaluronaatti, maitohappo, kaliumlaktaatti.

14,95 €
Ei varastossa
Laadukkaat ja ohuet Durex Naturals kondomit on suunniteltu naisen nautintoa varten. Läpinäkyvät kondomit on valmistettu luonnonkumilateksista ja päällystetty vesipohjaisella liukuvoiteella, joka on valmistettu 98% luonnollisista ainesosista. Liukasteen koostumukseen ei ole lisätty keinotekoisia väri- tai makuaineita.
 
Dermatologisesti testattu.
Nimellisleveys: 56 mm.
Pakkaus: 10 kpl.
Lisätietoja
BrandDurex
Paketin koko10 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DUREX NATURALS KONDOMIT 10 KPL
More from Durex