SUPERTEHOKAS TRIBULUS + SINKKI MIEHILLE

SKU
VP812768

Tribulus Terrestris on ravintolisä, joka sisältää Tribulus Terrestris -kasviuutetta ja sinkkiä. Tribulus on yksi luonnollisista kasvipohjaisista ravintolisistä, jotka voivat auttaa lisäämään lihasmassaa ja voimaa sekä nopeuttamaan palautumista.

Pakkauskoko on yleensä 90 kappaletta.

Se sopii vegaaneille ja kasvissyöjille.

Siinä on lisättyä sinkkisitraattia.

Vähintään 90% saponiineja.

Tribulus Terrestris -ravintolisää käytetään usein urheilijoiden ja kuntoilijoiden keskuudessa. Sitä uskotaan voivan edistää lihasvoiman ja -massan kasvua sekä parantaa urheilullista suorituskykyä. Lisäksi Tribulus Terrestris voi auttaa lisäämään kestävyyttä, parantamaan energiatasoa ja edistämään hormonaalista tasapainoa.Tribulus Terrestris sisältää saponiineja, jotka ovat luonnollisia aineita, joiden uskotaan vaikuttavan kehon testosteronitasoihin. Testosteroni on tärkeä hormoni lihaskasvun ja kehon suorituskyvyn kannalta.

Tribulus Terrestris -ravintolisää on perinteisesti käytetty myös lisäämään seksuaalista halukkuutta ja parantamaan seksuaalista suorituskykyä. Sitä onkin kutsuttu luonnolliseksi aphrodisiakaksi. Lisäksi Tribulus Terrestris voi auttaa tasapainottamaan hormonitoimintaa, erityisesti miehillä.

Ravintolisän annostusohjeet vaihtelevat yleensä valmistajasta riippuen. On suositeltavaa noudattaa annosteluohjeita tarkasti ja olla ylittämättä suositeltua päivittäistä annosta.

Koska Tribulus Terrestris voi vaikuttaa hormonitasoihin, raskaana olevien naisten, imettävien äitien, henkilöiden, joilla on hormonaalisia sairauksia, ja lääkitystä käyttävien henkilöiden tulisi keskustella ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa ennen sen käyttöä.
 


 

14,90 €
Varastossa

Tribulus terrestriksen saanti on täysin luonnollinen tapa vaikuttaa testosteronin tuotantoon ja parempaan suorituskykyyn.

Tribulus on yksi luonnollisista yrttilisistä, jotka voivat auttaa kasvamaan ja vahvistumaan ja toipumaan nopeammin.

Tribulus terrestris -kasvin on tiedetty monien vuosien ajan lisäävän kehon ylivoimaisen urheilijan edellyttämien hormonien tuotantoa.

Lisätietoja
BrandVPLab
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SUPERTEHOKAS TRIBULUS + SINKKI MIEHILLE