GP DATEX MICRO-HAME - MAAILMAN PARASTA LAATUA

SKU
710041BLK

Koe uskomaton yhdistelmä tyylikkyyttä ja rohkeutta GP DATEX MICROMINIHAMEEN avulla, joka on suunniteltu moderneille naisille, jotka haluavat näyttää ja tuntea itsensä voimakkaiksi. Tämä vieläkin lyhyempi hame istuu tiukasti ympärilläsi, kiitos Datex-materiaalin, joka on valmistettu luonnonlateksista (69%), polüamiidista (27%) ja elastaanista (4%). Tämä yhdistelmä tarjoaa lateksin ulkonäön etuja ilman sen käyttöön liittyviä hankaluuksia, tarjoten samalla joustavuutta ja mukavuutta. Musta microminihame on täydellinen pari mustien korkokenkien kanssa, luoden asun, joka varmasti kääntää katseita minne ikinä menetkin.

19,95 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa

Avainominaisuudet:

  • Ainutlaatuinen Datex-Materiaali: Yhdistää lateksin ulkonäön ja tekstiilien joustavuuden ja mukavuuden
  • Rohkea ja Tyylikäs: Vieläkin lyhyempi leikkaus korostaa käyttäjän muotoja ja tuo esille ainutlaatuista tyyliä
  • Monikäyttöinen: Ihanteellinen yhdistettäväksi monenlaisten yläosien ja asusteiden kanssa, sopien sekä arkeen että juhlaan
  • Kestävä ja Mukava: Datex-materiaali tarjoaa kestävyyttä ja mukavuutta käyttöön, tehden siitä täydellisen valinnan pitkäkestoiseen käyttöön

GP DATEX MICROMINIHAME tarjoaa naisille mahdollisuuden ilmaista itseään rohkeasti ja tyylikkäästi. Sen ainutlaatuinen materiaali ja leikkaus tekevät siitä monipuolisen lisän mihin tahansa vaatekaappiin, sopien erilaisiin tilanteisiin ja yhdistelmiin. Hameen mukavuus ja kestävyys takaavat, että voit nauttia sen tuomasta tyylistä ja itsevarmuudesta ilman kompromisseja.
Mikrohame, jossa joustava vyötärönauha.

Materiaali: Datex.
(69 % luonnonlateksia / 27 % polyamidia / 4 % elastaania).

Mikä tekee GP sarjan datex materiaalista maailman parhaan fesissivaatteiden materiaalin?
Vaate menee helposti päälle sellaisenaan ja on pinnaltaan seksikkään läikehtivä ilman että teidän tarvitsee sitä koskaan erikseen kiillotella jollain kiillotusaineilla.
Lisäksi kaikki GP sarjan latex ja fetissiasut toimitetaan kauniissa lahjapakkauksissa.
Käytön jälkeen ripustatte ne yksinkertaisesti vaatekaappiin odottamaan seuraavaa kivaa hetkeä. Ei erillisiä puuterointeja tai muita aineita säilytykseen.

Lisätietoja
BrandGuilty Pleasure
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GP DATEX MICRO-HAME - MAAILMAN PARASTA LAATUA
More from Guilty Pleasure