HUEMAN - METEOROIDI LADATTAVA JA KAUKO-OHJATTAVA ANAALITAPPI

SKU
HUE003

HUEMAN Ladattava sileäpintainen anaalitappi on seksilelu, joka on suunniteltu anaaliseksiin. Se on valmistettu silikonista ja kestävästä ja turvallisesta materiaalista, ja se on muodoltaan kapea tyvi ja laajeneva pää, joka auttaa stimuloimaan peräsuolen hermopäätteitä.


Tämän tyyppisen anaalitapin etuna on se, että se voidaan ladata uudelleen, mikä poistaa tarpeen ostaa paristoja tai muita virtalähteitä sen käyttämiseksi. Lisäksi sileäpintainen muotoilu varmistaa, että se liukuu sisään helposti ja mukavasti, ja sen laajeneva pää tarjoaa täyteläisemmän tuntemuksen.

Kauko-ohjattava anaalitappi.

Anaalin alueen stimulointi voi olla erittäin nautinnollista ja tarjota lisää vaihtelua seksielämään. On kuitenkin tärkeää käyttää anaalitappia turvallisesti, käyttää runsaasti liukuvoidetta ja muistaa, että anaali-alueella ei ole luonnollista voitelua, joten varovaisuus on tarpeen.

Mitä etuja on kauko-ohjatusta anaalitapista verratuna tavalliseen anaalitappiin ilman moottoria? 

Kauko-ohjattu anaalitappi, kuten tavallinen anaalitappi, on suunniteltu anaaliseksiin ja sen tarkoituksena on stimuloida peräsuolen hermopäätteitä. Kauko-ohjatulla anaalitapilla on kuitenkin useita etuja tavalliseen anaalitappiin verrattuna:

Kauko-ohjaus: Kauko-ohjattu anaalitappi voidaan ohjata langattomasti kauko-ohjaimen avulla, mikä lisää mahdollisuuksia erilaisiin stimulaatioihin ja lisää nautintoa. Tämä antaa myös kumppanille mahdollisuuden osallistua anaaliseksiin ja hallita stimulaation voimakkuutta ja rytmiä.

Monipuolisuus: Kauko-ohjattu anaalitappi tarjoaa usein erilaisia värinä- ja pulsaatioasetuksia, jotka lisäävät nautintoa ja mahdollistavat erilaisia tuntemuksia.

Helppokäyttöisyys: Kauko-ohjattu anaalitappi voidaan helposti kytkeä päälle ja pois päältä kauko-ohjaimen avulla, mikä tekee sen käytöstä kätevää ja helppoa.

Lisäturvallisuus: Kauko-ohjattu anaalitappi on yleensä valmistettu turvallisista ja kestävistä materiaaleista, ja sen käyttö on turvallista ja helppoa kauko-ohjaimen avulla. Tämä vähentää riskiä, että anaalitappi vahingoittaa käyttäjää.

59,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHueman
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HUEMAN - METEOROIDI LADATTAVA JA KAUKO-OHJATTAVA ANAALITAPPI
More from Hueman