SEKSI VIBE! INTENSIIVINEN ORGASMI ! NESTEMÄINEN VIBRAATTORI

SKU
OR-21227

Seksi Vibe! Intensiivinen Orgasmi - Nestemäinen Vibraattori

Tutustu ORGIE Sexy Vibe Intense Orgasm -hierontageeliin, joka vie hierontakokemuksen täysin uudelle tasolle. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu erityisesti muuntamaan tavallinen hieronta jännittäväksi seksipeliksi, tuoden mukanaan kihelmöiviä, lämmittäviä ja viilentäviä vaikutuksia. Ainutlaatuinen sekoitus Amazonin kasveista tehty formulaatio lisää herkkyyttäsi hyväilyille, tehostaen intiimejä hetkiä ja tarjoten intensiivisiä orgasmeja.

Ainutlaatuiset Ominaisuudet ja Vaikutukset:

  • Kihelmöivä, Lämmittävä ja Viilentävä: Kolme erilaista vaikutusta tarjoavat monipuolisen stimulaation, tehostaen hieronnan nautintoja.
  • Amazonin Kasvien Voima: Luonnolliset ainesosat lisäävät vartalon herkkyyttä kosketukselle, intensifioiden tuntemuksia.
  • Nestemäinen Vibraattori: Tuotteen ainutlaatuinen koostumus luo värinävaikutuksen, joka simuloinee vibraattorin tunnetta.

Käyttöideat ja Edut:

Uusi Ulottuvuus Hieronnassa: Tuo lisämaustetta esileikkiin ja hierontaan tämän geelin avulla. Kokeile geeliä eri puolilla vartaloa ja koe, kuinka sen monipuoliset vaikutukset tekevät kosketuksesta entistä stimuloivamman.

Intensiiviset Orgasmit: Seksi Vibe! Intensiivinen Orgasmi -geelin käyttö voi johtaa voimakkaisiin ja unohtumattomiin orgasmeihin, tehostaen seksuaalista kokemusta molemmille osapuolille.

Lisää Herkkyyttä: Amazonin kasvien ainutlaatuiset ominaisuudet lisäävät herkkyyttäsi kosketukselle, mahdollistaen uudenlaisia aistimuksia ja nautinnon syvyyksiä.

Seksi Vibe! Intensiivinen Orgasmi -nestemäinen vibraattori on loistava lisä makuuhuoneen leikkeihin, tarjoten uusia tapoja tutkia nautintoa ja läheisyyttä. Kokeile ja koe, miten se voi muuttaa tavallisen hieronnan intohimoiseksi kokemukseksi, joka vie teidät molemmat uusiin nautinnon korkeuksiin.

Tarjoushinta 21,56 € Normaalihinta 23,95 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandOrgie
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SEKSI VIBE! INTENSIIVINEN ORGASMI ! NESTEMÄINEN VIBRAATTORI
More from Orgie