AQUA CROCANTE RAKKAUSVAAHTO 150 ML MANSIKKA

SKU
OR-21371

Orgie Aqua Crocante Rakkausvaahto 150ml Mansikka – Ainutlaatuinen Hierontakokemus

Tutustu Orgie Aqua Crocante Rakkausvaahtoon, joka tuo hierontahetkiisi uutta ulottuvuutta kosteuttavan ja kuohuvan vaahdon muodossa. Tämän 150ml pakkauksen ihastuttava mansikan tuoksu herättää aistisi, kun taas vaahto tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, kun sen pienet kuplat räjähtävät iholle levitettäessä ja hierottaessa. Tämä ei ole vain hierontaväline, vaan kokonainen nautinnollinen elämys, joka tuo hierontaan leikkisyyttä ja uutta tunnetta.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Kosteuttava Vaahto: Ihon kosteutusta lisäävä koostumus pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana.
  • Kuohuva Efekti: Pienet kuplat räjähtävät iholle levitettäessä, tarjoten ainutlaatuisen ja erittäin nautinnollisen kokemuksen.
  • Ihastuttava Mansikan Tuoksu: Virkistävän ja houkuttelevan mansikan aromi stimuloi aisteja ja tekee hieronnasta vieläkin miellyttävämmän.

Käyttöohjeet:

  1. Aktivointi: Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jotta kuohuvat ainesosat aktivoituvat.
  2. Levitys: Levitä tarvittava määrä vaahtoa vartalolle hierovin liikkein. Nauti ainutlaatuisesta ja riippuvuutta aiheuttavasta kokemuksesta, kun kuplat räjähtävät ihollasi.

Käyttöideat ja Edut:

  • Yllätä Kumppanisi: Tarjoa kumppanillesi unohtumaton hieronta tämän ainutlaatuisen rakkausvaahto käyttäen. Sen kuohuva ja kosteuttava efekti vie hierontakokemuksen uudelle tasolle.
  • Aistillinen Elämys: Mansikan tuoksu yhdessä kuohuvan vaikutuksen kanssa tekee hieronnasta aistillisen elämyksen, syventäen läheisyyttänne.
  • Leikkisyyttä ja Nautintoa: Tuo leikkisyyttä ja uutta tunnetta intiimeihin hetkiin tämän ainutlaatuisen tuotteen avulla, mikä tekee jokaisesta kosketuksesta entistä nautinnollisemman.

Orgie Aqua Crocante Rakkausvaahto tarjoaa täydellisen yhdistelmän kosteutusta, tuoksua ja aistillista nautintoa. Tämä tuote on ihanteellinen valinta, kun haluat lisätä hierontahetkiinne jotain erityistä ja unohtumatonta. Kokeile ja anna sen kuohuvan vaikutuksen ja mansikan tuoksun viehättää sekä sinut että kumppanisi.

17,90 €
Varastossa
Ainesosat: 
Butaani (butaani), vesi (Aqua), denaturoitu alkoholi (alkoholi denaatti), propaani (propaani), syklopentasiloksaani (syklopentasiloksaani), isobutaani (isobutaani), sykloheksasiloksaani (sykloheksasiloksaani), propyylipropyylikaprylaatti (2-kapryptyylikaprylaatti) Steareth-21), hajuvesi, glyseriini, hydroksietyyliselluloosa, PPG-15 stearyylieetteri (PPG-15 stearyylieetteri), imidatsolidinyyliurea, propyleeniglykoli, lesitiini, pähkinälootusuute (Nelumbium Speciosum -kukkauute).
Lisätietoja
BrandOrgie
MakuMansikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AQUA CROCANTE RAKKAUSVAAHTO 150 ML MANSIKKA
More from Orgie