Satisfyer Supernova G-Spot Clit Suction Vibraattori

SKU
4009728

Satisfyer Supernova vibraattori stimuloi klitoristasi aistillisilla paineaalloilla ja G-pistettäsi voimakkailla värinöillä. Vibraattorin muotoilu on kehoa mukaileva ja tarjoaa täydellistä stimulaatiota. Siinä on kaksi tehokasta moottoria, joita voi käyttää erikseen ja ne tarjoaa 10 erilaista värinäohjelmaa ja 11 erilaista voimakkuutta. Seksilelu tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja nauttimiseen.

Tämä hieromasauva sopeutuu minkä tahansa vartalonmuodon mukaan ja tarjoaa sinulle ainutlaatuista nautintoa. Tyylikkäästi kaareva kahva stimuloi G-pistettäsi värinällään, kun taas ulkopuolelta tulevat paineaallot takaavat intensiivisen klitoriksen stimulaation.

Satisfyer Supernova on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten se hyväilee hellästi erogeenisia alueitasi, sekä sisältä että ulkopuolelta. IPX7-vesitiiviyden ansiosta sitä voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä, joten voit nauttia siitä myös kosteissa olosuhteissa.

Käytön jälkeen voit helposti puhdistaa hieromasauvan lämpimällä vedellä tai lelun puhdistusaineella. Mukana toimitettu USB-latauskaapeli varmistaa, että hieromasauva on heti valmiina kiihkeisiin nautinnon hetkiin aina kun tarvitset sitä.

Sopivan liukuvoiteen, kuten Nr1Lube voit ostaa meidän nettisivulta samaaan pakettiin.

49,90 €
Varastossa

Materiaali: Silikoni
Ominaisuudet:
Vedenkestävä
USB-virtalähde
Stimuloi klitorista ja G-pistettä
Nopeudet: 11 nopeutta
Tärkeää tietoa: Luottamuksellinen toimitus
Väri: Kirkkaan pinkki

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Supernova G-Spot Clit Suction Vibraattori
More from Satisfyer