ABIERTA FINA BODY koot s - xl

SKU
2641437

ABIERTA FINA BODY S-XL - Kutsuva Eleganssi ja Kiusoittelu

Tutustu ABIERTA FINA BODY -asusteeseen, joka on suunniteltu tuomaan kutsuvaa eleganssia ja kiusoittelua intiimeihin hetkiin. Tämä läpinäkyvä musta body, jossa on säädettävä kaula-aukko ja kukkakuvioitu pitsi, tarjoaa avoimen jalgevälin ja rintamuksen, tehden siitä sekä rohkean että hienostuneen valinnan. Väri: musta. Materiaali: polyamidi ja elastaani, tarjoten täydellisen istuvuuden ja mukavuuden.

Pariskunnille Tarjottavat Edut:

Syventää Intiimiä Yhteyttä: ABIERTA FINA BODY on suunniteltu syventämään pariskuntien välistä intiimiä yhteyttä, tarjoten uusia ulottuvuuksia kiusoitteluun ja läheisyyteen.

Rohkaisee Tutkimaan Fantasioita: Avoimet yksityiskohdat ja pitsin hienostuneisuus rohkaisevat pariskuntia tutkimaan toistensa fantasioita ja haluja, lisäten kokeilunhalua ja nautintoa.

Lisää Itsevarmuutta ja Viehätysvoimaa: Tämä body on suunniteltu lisäämään kantajansa itsevarmuutta ja viehätysvoimaa, korostaen vartalon kauneutta ja luoden vastustamattoman ilmeen.

Monipuolinen Käyttö: Täydellinen sekä erityisiin hetkiin että osaksi jokapäiväistä viehätysarsenaalia, ABIERTA FINA BODY lisää arkeen ripauksen kiusoittelua ja mysteeriä.

Erityinen Lahjaidea: Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tekee tästä bodystä ihanteellisen lahjan, joka yllättää ja ilahduttaa erityisellä tavalla.

Koe ABIERTA FINA BODY -asusteen tuoma lisäys eleganssiin, kiusoitteluun ja intiimeihin hetkiin. Asusteen ainutlaatuinen muotoilu ja houkuttelevat yksityiskohdat tekevät siitä välttämättömän valinnan niille, jotka haluavat tuoda suhteeseensa uutta kipinää ja syvyyttä.

45,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandAbierta Fina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ABIERTA FINA BODY koot s - xl