Meistä

Miten Seksitori seksikauppa eroaa muista seksikaupoista?

Suurin osa, ellei kaikki Suomen aikuisten verkkokaupat ovat vuosien ja vuosikymmenien saatossa liukuneet alueelle, jossa naureskelu ja puujalkavitsien kerronnalla radiossa kaupataan seksileluja aikuisille.
Osa on verhonnut itsensä lisäksi "seksuaaliterveystuotteiden" myyjäksi, mikä meille tarkoittaa itsetyydytystä kondomilla verhotulla dildolla maski naamalla.
Meille tämä lähestymistapa on täysin vieras ja oma markkinatutkimuksemme kertoo, että naureskelu ja vitsin kerronta makuuhuoneessa ei lisää haluja vaan vie ne viimeisetkin fiilikset.
Asiakkaat kiihoittuvat edelleenkin aivan samoista asioista, kuten ennenkin.

Näitä ovat:
Minihameet, seksikkäät alusasut, BDSM ja muut roolileikit, hyvin tehdyt seksifilmit kuten Marc Dorcelin filmit ja oikean näköisistä masturbaattoreista ja seksinukeista.
Siksi meillä on nämäkin eri vaihtoehtoina ja kokoisina suoraan varastosta saatavilla.
 
Seksitori on Baltian ja Suomen markkinoilla toimiva aikuisten seksikauppa. Toimitamme tilauksia kaikkiin Baltian maihin ja suomeen paikaillisilla maksu ja toimitustavoilla.
Logistiikkakeskuksemme ja noutomyymälämme sijaitsee Virossa Maardun kaupungissa aivan Tallinnan vieressä.
Noutopisteemme ja liikkeemme on avoinna MA-SU 10:00–21:00.
Kaikki tilatut tuotteet toimitetaan täältä samasta yli 2000 neliön tiloista jokaisena arkipäivänä. 
Yhtiömme on perustettu yli 30 vuotta sitten ja meillä on AA luottoluokitus.
 

Kokemuksia Seksitori seksikaupasta?

Tärkein syy siihen, että suurin osa seksivälineistä myydään nettiseksikaupoissa, on toimitusten huomaamattomuus ja mahdollisuus tilata tuotteita nimettömästi. Seksitorilla tilauksenne pakataan harmaisiin turvapusseihin, joita ei voi kukaan avata huomaamatta ja toimitamme paketit niin, ettei niiden sisällöstä tai lähettäjästä ole mainintaa. Näin ollen voitte turvallisesti tilata tarvikkeita seksitorilta ilman kiusallisia tilanteita postissa.
Jos haluatte maksimoida toimituksen huomaamattomuuden, voitte tilata paketin postin pakettiautomaattiin.