Aivan upea ja seksikäs chilirosen sisäkön asu

SKU
cr-4224

Esittelyssä CHILIROSE SISÄKKÖ - ROOLIASU, kiehtova kokonaisuus, joka on suunniteltu lisäämään jännitystä intiimeihin hetkiin. Tämä Chilirosen sisäkkö-asusetti sisältää yläosan, alaosan, päänauhan ja sukat, tarjoten kaiken tarvittavan leikkisään ja kiihottavaan roolileikkiin.

Tarkkaan harkittu ja yksityiskohtainen suunnittelu korostaa vartaloasi ja lisää vetovoimaa fantasioihisi. Sopii täydellisesti piristämään makuuhuoneen aktiviteetteja tai tuomaan hauskan lisän erityisiin tilanteisiin. CHILIROSE SISÄKKÖ - ROOLIASU varmasti sytyttää intohimon ja halun.

Tilaa nyt ja saat asusi diskreetissä pakkauksessa. Lisäämällä valkoiset korkokengät asuunsa saat täydellisen viimeistelyn ja eleganssin. Anna mielikuvituksesi viedä sinut unohtumattomiin hetkiin yhdessä kumppanisi kanssa!

CHILIROSE SISÄKKÖ - ROOLIASU sopii täydellisesti lisäämään jännitystä intiimeihin hetkiin, olit sitten nauttimassa romanttisesta illasta kotona kumppanisi kanssa, osallistumassa teemajuhliin ystävien kanssa tai tutkimassa uusia fantasioita turvallisessa ja suostumuksellisessa ympäristössä. Anna mielikuvituksesi viedä sinut luomaan unohtumattomia muistoja yhdessä!

Aivan upea ja seksikäs chilirosen sisäkön asu toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Jos haluat herättää oman rakkaasi uudestaan alkuaikojen paloon, tässä on siihen aivan erinomainen tapa..chilirosen kaunis ja upean sensuelli sisäkön asu.

Pakettiin kuuluu:

Toppi/Yläosa.

Suikka.

Minihame.

Sukat.

26,97 € Normaalihinta 35,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aivan upea ja seksikäs chilirosen sisäkön asu
More from Chilirose