Alusvaatteet ja asut naisille

Verkkokauppamme tarjoaa niin uutuusvaatteet ja alusvaatteet kui klassiset juhlamekot ja muut vaatteet aina kokoon 7XL asti  . Lahjaideaksi kannattaa valita valmiiksi upeisiin lahjapakkauksiin pakattuja naisten vaatteita ja alusvaatteita. Huomaa ,että voitte yhdistellä kaikkien asujen kanssa myös niiden kanssa sopivia sukkia ja stay up sukkia . Lisäksi kaiken viimeistelevät muodikkaat Candy Shoes kengät. 
Candy Shoes kenkiä on saatavilla kaikissa muotiväreissä ja kokoon 44 asti. Kengät toimitetaan aina kauniissa lahjasalkussa ja pakkaus sopii sellaisenaan lahjaksi omalle rakkaalle. 
Korsetit , vyötärökorsetit sekä treenikorsetit on valikoimissa kaikissa muotiväreissä ja suurimmat koot ovat 7XL kokoisia. Treenikorseteissä kannattaa alkuun valita mahdollisimman 
pieni tai tiukka malli/koko , koska vyötärö alkaa pienenemään niin nopeasti treenin ja korsetin voimasta , että siitä voi muuten loppua säätövara. Tietenkin on erittäin palkitsevaa , kun 
saa vielä lisäksi tilata hiukan myöhemmin kokoa pienemmän treenikorsetin tai kauniin klassisen korsetin oman rakkaan yllättämiseen. 
Seksitorin naisten farkut on saatavilla niin esipestyinä kuin alkuperäisen mustina , sinisinä ja muun värisinä farkkuina. Osassa kauneimmista on lisäksi tehosteena ja koristeena nahkaiset kauniita sääriä korostavat lisäleikkaukset. 

Suuret numerot naisten vaatteista ovat saatavilla leningeistä,korseteista,kissapuvuista,babydolleista ja catsuiteista. Nyt on varastosta heti saatavilla midimekot suurille naisille.
 Juhlamekot, pikkumustat kaikki mitä tarvitse juhlistakseenne tärkeää päiväänne, Pluskoon korsetit ja alusvaatteet kauneissa lahjapakkauksissa.

95% naisten vaatteiden valikoimista on saatavilla XS numerosta L numeroon ja erittäin yleisiä ovat yhdenkoon asut. Yhdenkoon asut sopivat parhaiten S-L numeroille ja ne on tavallisesti tehty venyvästä materiaalista. Toisaalta verkkokaupastamme löydätte eri värisiä naisten kenkiä, joiden numerot on 35 - 44 ja Candy Shoes kenkiä on myös kahdella eri korkoisella korolla.

Tuotteet 1-16 / 330

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 330

Sivu
per sivu
Set Descending Direction