Naisten kengät

Naisten kengät - Korkokengät - Saappaat ja Reisisaappaat korkealla korolla

Seksitorin valikoimat sisältävät saappaiden malleja, jotka päättyvät polveen tai peittävät sen kokonaan, samoin kuin saappaat, jotka peittävät vain puolet sääristä.

Saappaat voivat olla korkokenkiä tai olla vaakatasossa. Seksitorin valikoimissa seksikkyys on kuitenkin etusijalla ja meidän valikoimissa myöskin reisisaappaat ovat aina korkeakorkoisia.

Kauan sitten korkokengät olivat välttämättömiä, jotta ratsastajan jalat pysyisivät helpommin ratsun selässä, mutta nykyään kenkien korkokengät on suunniteltu enemmän esteettisistä syistä tai halusta näyttää pidemmältä ja seksikkäämmältä. Viime aikoina polvien yläpuolelle ulottuvat saappaat, eli reisisaappaat ovat yhä suositumpia, ja sellaisia kenkiä saappaita on joskus kutsuttu myös makuuhuoneen saappaiksi.. miksiköhän?

Seksitori tarjoaa teille monia erityyppisiä saappaita ja muita naisten korkeakorkoisia kenkiä, valikoiman, joka varmasti voi miellyttää kutakin asiakasta. Mikä tärkeintä, Seksitorilta myös normaalihinnoilla jopa kolme -neljä paria naisten kenkiä normaaliin kenkäkauppaan verrattuna.

8 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

8 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction