Korkokengät, Stiletot, Piikkarit

High Heels - Korkokenkät- Piikkarit- Stilettot - Avokkaat - Naisten korkeakorkoiset kengät

Korkokengät ovat kengät, joita naisten on vaikeinta vastustaa ja miesten erittäin vaikeaa olla niitä huomioimatta, kun kuulee korkokenkien kopsetta. Korkokengät voivat myös olla sopivimmat jalkineet, kun haluat näyttää itsevarmemmalta ja upealta. Erilaisia korkokenkien malleja voidaan käyttää töissä joka päivä tai juhlistaa tärkeämpiä tapahtumia.

Suosittelemme, että teillä olisi vähintään muutama pari erilaisia korkokenkiä, joita voisitte käyttää päivittäin tai erityisinä juhlapäivinä. Seksitorilla näette kattavan valikoiman korkokenkiä tukkuhintaan, jolloin voit löytää oman suosikkisi ja voit myös tilata kenkiä todella nopeasti.

Muodikkaita naisten piikkareita on noin 100 erilaista mallia. Naisten kengät ja korkokengät ovat Seksitorin valikoimissa vain jos ne ovat muodikaat ja seksikkäät. Muut mallit jätämme suosiolla muille toimijoille.


Peep toe women shoes - Kärjestä avoimet korkokengät - Naisten avokkaat

Avokkaat tarkoittavat Seksitorin valikoimissa aina korkokenkiä, joissa kärki on avoin ja ainakin isovarvas näkyy sieltä. Ne ovat erittäin tyylikkäät jalkineet jokapäiväiseen käyttöön lämpimillä ilmoilla Avokkaat eli Peep toe kengät ovat jossain suljettujen kenkienn ja sandaalien välissä.

Tämä jalkinetyyli valitaan yleensä lämpimään vuodenaikaan tai tiettyjen festivaaleiden tai tapahtumien aikana, jotka tapahtuvat eri vuodenaikoina. Lisäksi kärjestä avoimet korkokengät eivät paina jalkaa kuten jotkin tavalliset korkkarit suljetulla kärjellä. Siksi avokkaat on helpompi saada istumaan ja mukautumaan jalkaan.

1 Tuote

per sivu
Set Descending Direction

1 Tuote

per sivu
Set Descending Direction