Puvut ja rooliasut

Miksi roolileikkejä?
Erinomainen tapa ja vaihtoehto tutustua omaan rakkaaseen lähemmin ja vähentää seksiin liittyviä estoja ja rajoituksia. Kumppani on saattanut haluta kokeilla uutta asentoa sängyssä jonkin aikaa, mutta on liian ujo myöntämään sen. Jonakintoisena esiintyminen makuuhuoneessa tekee kuitenkin sen mahdolliseksi, koska roolileikin aikana henkilö muuttuu rohkeammaksi. Ja jos kumppani näkee, että uusi asento on mahdollinen, hän uskaltaa kokeilla sitä useammin myöskin ilman roolileikkejä.
Tämä on hauskaa. Voitte näytellä hahmoa ja roolia, josta olet pitkään haaveillut. Lisäksi se, että voit jakaa mielikuvituksesi rakkaasi kanssa, tekee asioista vieläkin parempia.
Kuinka tuoda roolileikit makuuhuoneeseen?
Viestintä ja luottamus ovat tärkeitä roolipelien toimimiselle. Molempien kumppaneiden on suostuttava roolileikkiin. Kerro kumppanillesi fantasioistasi ja kysy, onko hänellä mitään salaisia ​​unia, jotka hän haluaisi jakaa kanssasi. Keskustele kuinka pitkälle olet valmis menemään, mikä innostaa sinua ja mistä et ehdottomasti pidä.
Aloittakaa niin,että ensin toinen kertoo mistä pitää ja sinä näyttelet ja nautit tästä roolista. Seuraavalla kerralla saat sitten itse päättää mitä roolia ja hahmoa oma rakkaasi esittää. Tämä on takuuvarma uusi alku kaikille suhteille ja saa teidät rakastamaan ja haluamaan toisianne aina ja enemmän. " Mitä saa kotoa , sitä ei tarvitse muualta haikailla" .

Tuotteet 1-16 / 42

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 42

Sivu
per sivu
Set Descending Direction