Kissa-asut, kokovartalosukat

Sensuellit kissa-asut ja kokovartalosukat ovat suosittuja vaatteita monien naisten keskuudessa. Nämä asut ovat erityisen suosittuja roolileikkien ystävien keskuudessa, mutta niitä käytetään myös yksinkertaisesti seksikkyyden ilmentämiseen.

Kissa-asut ovat yleensä kaksiosaisia, koostuen topista ja alaosasta. Nämä asut voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten pitsistä, silkistä tai keinonahasta, ja niissä on yleensä koristeina korvat ja häntä. Kissa-asut voivat olla myös erilaisia värejä, kuten musta, valkoinen, vaaleanpunainen tai punainen
Kokovartalosukat ovat yhtä suosittuja kuin kissa-asutkin. Nämä sukat ulottuvat yleensä jalkateristä ylös asti lantiolle asti, ja ne voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten verkkokankaasta tai pitsistä. Kokovartalosukat ovat erittäin seksikkäitä ja niitä käytetään usein yhdessä muiden seksikkäiden asujen kanssa, kuten esimerkiksi korsettien kanssa.

Jos etsit sensuellia asua, joka herättää huomiota, kissa-asut ja kokovartalosukat ovat hyvä valinta. Nämä asut ovat saatavilla monissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten voit valita sellaisen asun, joka sopii sinun tyyliisi ja mieltymyksiisi.

Tuotteet 1-16 / 72

Set Descending Direction
Sivu
per sivu