Seksikkäät rooliasut

Seksikkäät Rooliasut – Koe uusia seikkailuja Seksitorin monipuolisella rooliasuvalikoimalla. Etsitpä sitten dominointiin sopivaa Lady Domina -asua, hoivaavia hetkiä lupaavaa sairaanhoitajan asua, järjestystä ylläpitävää poliisin univormua, palvelualttiutta henkivää tarjoilijan asua, perusteellista siivousta vaativaa sisäkön asua tai koulun penkille palauttavaa koulutytön asua, meillä on kaikki nämä ja paljon muuta. Kaikki rooliasumme ovat saatavilla myös pluskoossa, joten jokainen voi löytää itselleen täydellisen asun.

Lady Domina

Valtaa huoneen heti sisään astuessasi Lady Domina -asussamme. Tämä asu on suunniteltu korostamaan voimaasi ja mysteeristä viehätysvoimaasi, tehdäkseen jokaisesta leikkihetkestä unohtumattoman.

Sairaanhoitaja

Hoitajan asumme tarjoavat täydellisen yhdistelmän hoivaa ja houkutusta. Valmistaudu tarjoamaan erityishoitoa, joka saa pulssin kiihtymään ja lämpötilan nousemaan.

Poliisi

Ota ohjat käsiisi ja pidä järjestys yllä poliisin asussamme. Tämä asu on täydellinen valinta, kun haluat tuoda esiin sisäisen vahvuutesi ja autoriteettisi.

Tarjoilija

Luo illallinen, jota ei unohdeta tarjoilijan asussamme. Tämä asu lisää ripauksen leikkisyyttä ja palvelualttiutta kohtaamisiinne, tehdessäsi jokaisesta tarjoiluhetkestä erityisen.

Sisäkkö

Puhdista pelilauta ja valmistaudu syvälliseen siivoukseen sisäkön asussamme. Täydellinen valinta, kun haluat lisätä arkeesi hieman jännitystä ja leikillisyyttä.

Koulutyttö

Palaa koulun penkille ja herätä henkiin viattomat, mutta oikukkaat kouluaikojen fantasiat koulutytön asussamme. Tämä asu tarjoaa täydellisen yhdistelmän viattomuutta ja viettelystä.

Valitse Seksitori, kun haluat tutkia roolileikkien jännittävää maailmaa ja tuoda fantasiat eloon. Tarjoamme laajan valikoiman seksikkäitä rooliasuja kaikenkokoisille, jotta jokainen voi löytää itselleen täydellisen asun ja kokea uudenlaisia seikkailuja.

Tuotteet 1-16 / 54

Set Descending Direction
 1. SEKSIKÄS HOITSUASU
  -30%
  VARASTOSSA
  Hotlips - Sex toys
  SEKSIKÄS HOITSUASU
  Tarjoushinta 6,93 € Normaalihinta 9,90 €
Sivu
per sivu