Premium ristisiteet pehmustetuilla nilkka ja rannekahleilla

SKU
MW-X4542

Premium Ristisiteet Pehmustetuilla Nilkka- ja Rannekahleilla – Ammattilaisten Valinta

Tutustu Premium Ristisiteisiin Pehmustetuilla Nilkka- ja Rannekahleilla, jotka on suunniteltu tuomaan lisää kiihottavuutta ja kontrollia intiimeihin hetkiisi. Tämä setti on ammattilaisten valinta, joka tarjoaa nopeasti avattavat ja tiukasti kiinnitettävät velcrotarralliset kahleet, jotka rajoittavat rakkaasi liikkumista tavalla, joka on samanaikaisesti seksikäs ja kiihottava. Setti sisältää ristisiteen, neljä sidettä ja neljä metallista pikalukkoa, tarjoten kattavan ratkaisun sidontaleikkeihin.

Laadukkaat Materiaalit:

  • Materiaali: Setti on valmistettu laadukkaasta keinonahkasta ja nailonista, mikä takaa sekä kestävyyden että käyttömukavuuden.
  • Pehmustetut Kahleet: Nilkka- ja rannekahleiden pehmustus lisää mukavuutta, mikä tekee pitkäaikaisesta käytöstä nautinnollisempaa ja turvallisempaa.

Ominaisuudet:

  • Velcrotarrat: Nopeasti avattavat ja tiukasti kiinnitettävät kahleet tekevät tästä setistä sekä käytännöllisen että monipuolisen.
  • Metalliset Pikalukot: Neljä metallista pikalukkoa tarjoavat luotettavan ja turvallisen kiinnityksen, mahdollistaen leikin dynaamisuuden ja spontaaniuden.
  • Kokonaispaketti: Hintaa kuuluu koko setti, mukaan lukien ristiside ja kahleet, mikä tekee siitä helpon ja kätevän valinnan sidontaleikkien tarpeisiin.

Premium Ristisiteet Pehmustetuilla Nilkka- ja Rannekahleilla ovat ihanteellinen lisä BDSM-varustekokoelmaasi, tarjoten ammattimaisen tason kontrollia ja kiihottavuutta. Olipa kyseessä sidonta-asentojen kokeilu, liikkumisen rajoittaminen tai fantasioiden toteuttaminen, tämä setti tarjoaa tarvittavat välineet turvalliseen ja nautinnolliseen kokemukseen. Luo unohtumattomia hetkiä ja syvennä suhdettasi kumppaniisi tämän premium-tason ristisiteiden avulla.

Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Hintaan kuuluu niin ristiside kuin 4 sidettä ja 4 metallista pikalukkoa.

Materiaali laadukasta keinonahkaa ja nailonia.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Premium ristisiteet pehmustetuilla nilkka ja rannekahleilla
More from Hotlips - Sex toys