MUSTA CHILIROSE BABYDOLL JA KAUNIIT ALUSHOUSUT

SKU
CR-4009

Korosta intiimin alusvaatetekokoelmasi laatua ja tyyliä tällä kiehtovalla babydollilla ja stringeillä. Valmistettu laadukkaasta polyesteristä ja elastaanista, tämä alusvaatteet on suunniteltu herättämään aistillisuutta ja halua. Babydollissa on pitsiyksityiskohtia saumoissa ja pitsireunus ympäri vartaloa, korostaen naisellisia muotoja ja tuoden charmikkaan kosketuksen. Rintakehää koristaa säteilevä sydämenmuotoinen riipus, tarjoten lisämerkin romantiikasta. Settiin sisältyy sopivat stringit, täydentäen kokonaisuuden. Pakattu laadukkaaseen ja eleganttiin laatikkoon, tämä Chilirosen tuote lisää ylellisyyttä mihin tahansa alusvaatekokoelmaan.

15,90 €
Varastossa

Materiaali: 90 % polyesteriä, 10 % elastaania.

Provokatiiviset alusvaatteet, jotka tekevät sinusta erittäin seksikkään ja halutun naisen. Tässä uskomattoman viehättävässä babydollissa on pitsiyksityiskohtia saumoissa ja pitsinauha vartalon ympärillä, juuri rinnan alapuolella. Keskellä kiiltävä sydämenmuotoinen riipus kaunistaa figuuria. 
Sisältää yhteensopivat stringin. 
Laadukas Chilirose-tuote toimitetaan tyylikkäässä kiiltävässä lahjapakkauksessa.

Käyttöideoita:

  • Yllätä kumppanisi kuumana iltana käyttämällä tätä sensuellia babydollia ja stringeillä settiä.
  • Käytä sitä erityisellä romanttisella treffeillä tai romanttisella illallisella luodaksesi lumoavan ja lumoavan ulkonäön.
  • Täydennä alusvaatekokoelmaasi tällä laadukkaalla ja tyylikkäällä alusvaatteella, joka on suunniteltu herättämään naisellista itseluottamusta ja itsetuntoa.
  • Lisää se eroottisten leikkien repertuaariisi luodaksesi jännitystä ja intohimoa sinun ja kumppanisi välille.
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTA CHILIROSE BABYDOLL JA KAUNIIT ALUSHOUSUT
More from Chilirose