BDSM

BDSM & Sadomaso ja muut Fetissit ja niihen liittyvät seksileikit vaativat parhaan nautinnon saamiseksi aina ja todellakin ihan aina kunnolliset seksivälineet, piiskat, kahleet, peruukit, latexasut, keinonahkaasut, silmämaskit ja sitten olette valmiit sekä tarjoamaan, että saamaan aivan ihanaa nautintoa BDSM seksileikeistä.

BDSM ja muut Fetissit, esimerkkinä 16 korkeisiin Candy shoes piikkareihin ja minihameeseen pukeutuminen ja siijhen sitten vaikka piiskan ja kahleiden lisääminen on juuri sitä.. jokaisella ihmisellä on omat salatut kiinnostuksen kohteet ja ne ovatkin juuri niitä fetissejä.
Yksi tykkää minihameista ja korkokengistä, toinen sihteeristä ja kolmas pukee oman rakkkaansa koko vartalon ja kasvot peittä- vään asuun..meitä on joka junaan.

Muista aina, että elämme kuitenkin vain rajallisen ajan ja silloin ei ole oikein säästää sisällään omia mielihaluja fetissejä.
Ehdota rohkeasti omalle rakkaallesi roolileikkejä ja kysy mitä hän haluaisi tehdä sinun kanssasi...olisitko putkimies, lentokapteeni vai orjapiiskuri?
Kuten huomaat 50 Shades of Grey ja uusimman filmin 50 Shades Darker tyyliset leikit on itseasiassa aika mielenkiintoisia.
Tukahdetut halut ja se ettei saa toteuttaa omia fetissejään ajaa kuitenkin monet kokeilemaan niitä vaikka sitten salaa.
Ole itse viisaampi ja ota asia puheeksi oman rakkaan kanssa ja aloita aivan uusi mielenkiintoisempi elämä hänen kanssaan.
Lisää tunnelmaa saatte kun valitsette yhdessä jonkin monista Marc Dorcelin seksifilmeistä ja laitatte sen pyörimään esileikin aikana.

Vinkki BDSM roolileikkien aloittamiseen: Valitkaa yhdessä alussa molemmille jotain kivaa ja kasvattakaa seksilelujen ja BDSM varusteiden valikoimaa pikkuhiljaa.
Myöskään lapset eivät ole esteenä, kun otatte lelut ja varusteet mukaan joko hotellilomalle tai vaikka mökille jos sellainen sattuu olemaan.

Tuotteet 1-16 / 494

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 494

Sivu
per sivu
Set Descending Direction