Gynekologin varusteet - terskatapit ja piikkipyörät

Mihin ja miksi terskatappeja käytetään?
 
Terskatappi on seksilelu, joka on suunniteltu erityisesti miesten käyttöön. Se koostuu tavallisesti kartionmuotoisesta päätteestä ja pitkästä varresta, joka on suunniteltu asetettavaksi virtsaputkeen. Terskatappien käyttö voi olla nautinnollista joillekin miehille, sillä virtsaputken sisällä on herkkää kudosta, ja tappi voi stimuloida sitä. Terskatappi voi myös auttaa erektion säilyttämisessä ja vahvistamisessa, ja se voi lisätä miehen orgasmien intensiteettiä.
 
On tärkeää käyttää terskatappia oikein ja hygieenisesti. Ennen käyttöä on tärkeää pestä kädet ja desinfioida terskatappi. Terskatappi on myös hyvä liottaa lämpimässä vedessä tai käyttää liukuvoidetta sen helpottamiseksi. Terskatappia ei tule käyttää, jos virtsaputken alueella on tulehdus tai infektio, sillä se voi pahentaa oireita.
 
Koska terskatappi on intiimi seksilelu, sen käyttö on yksilöllistä ja riippuu miehen mieltymyksistä ja terveydentilasta. Ennen käyttöä on aina hyvä keskustella lääkärin kanssa mahdollisista riskeistä ja haittavaikutuksista.
 
Mihin ja miksi käytetään gynekologin vagina tähystintä ja niinsanottua piikkipyörää ?
 
Gynekologin vagina tähystintä eli sprekulaattoria käytetään gynekologisissa tutkimuksissa, jotta voidaan nähdä emättimen seinämien ja kohdunkaulan alue tarkasti. Tähystin asetetaan emättimeen ja se laajentaa emättimen seinämiä, jolloin mahdolliset muutokset tai ongelmat voidaan havaita.
 
Piikkipyörää eli Wartenbergin pyörää käytetään herkistämään ihoa ja lisäämään tuntoa seksuaalisessa kanssakäymisessä. Pyörässä on useita pieniä teräviä piikkejä, jotka liikkuvat iholla ja voivat aiheuttaa miellyttävän tunteen. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi esileikkinä tai seksuaalisen kiihottumisen lisäämiseksi. On kuitenkin tärkeää muistaa käyttää sitä varoen ja maltillisesti, sillä liiallinen käyttö tai voimakas painelu voi aiheuttaa kipua tai jopa vahingoittaa ihoa.

Tuotteet 1-16 / 26

Set Descending Direction
Sivu
per sivu