Siveysvyöt - penishäkit ja penislukot

Siveysvyöt ja penislukko, toimivatko ne?

Teknisesti sekä siveysvyöt että penislukot toimivat ja oma rakkaasi ei pysty pettämään teitä poissaollessanne.

Penislukot eivät estä normaalia vessassa käyntiä.
Siveysvyö ja penislukot estävät myös masturboinnin, joten kumppaninne on todella siveellinen odotellessaan teitä kotiin.

Historiassa siveysvyöllä varmistettiin vaimojen uskollisuus miesten lähtiessa sotaan, eli niitä on todella käytetty juuri tähän tehtävään.
Uudenajan siveysvyöt ja penislukot ovat niin peinikokoisia, että niitä voidaan käyttää myös vaatteiden alla ulkoillessa ja vaikka töissä käydessä.
 
Siveysvyöt ja penishäkit ovat olleet osa seksuaalista historiaa jo vuosisatojen ajan. Alun perin siveysvyöt suunniteltiin naisille estämään seksuaalisen käyttäytymisen, mutta myöhemmin miehet alkoivat käyttää niitä samasta syystä. Penishäkit puolestaan ovat erityinen laite, joka estää erektion ja pitää miehen seksuaalisesti tyydytettynä.
 
Nykyään siveysvyöt ja penishäkit ovat yleisesti käytettyjä BDSM-lelujen joukossa. BDSM-harrastajat käyttävät niitä lisätäkseen hallinnan ja alistumisen tunteita, ja ne ovat myös suosittuja roolileikeissä. Siveysvyöt ja penishäkit ovat saatavilla eri materiaaleista, kuten nahasta, metallista tai muovista, ja ne voivat olla joko lukittavia tai avattavia.
 
Siveysvyön ja penishäkin käyttö edellyttää kuitenkin tarkkaa huolenpitoa. Siveysvyön on oltava mukava ja istuva, mutta myös tarpeeksi tiukka estääkseen seksuaalisen toiminnan. Penishäkin on puolestaan oltava tarpeeksi kestävä, jotta se ei aiheuta vahinkoa käyttäjälle, mutta myös tarpeeksi kevyt ja mukava käyttää pitkiä aikoja.
 
On tärkeää varmistaa, että siveysvyö ja penishäkki ovat asianmukaisesti puhdistettuja ennen niiden käyttöä, ja että ne säilytetään puhtaassa ympäristössä käytön jälkeen. Käyttäjän tulee myös varmistaa, että he ovat tietoisia siveysvyön tai penishäkin käyttöön liittyvistä riskeistä ja noudattaa asianmukaisia turvallisuuskäytäntöjä käyttäessään niitä.

Tuotteet 1-16 / 37

Set Descending Direction
Sivu
per sivu