BEPPY COMFORT GEL 250 ML

SKU
96201

Beppy Comfort Gel 250 ml

Luista Sujuvasti: Beppy Comfort Gel

Beppy Comfort Gel tarjoaa lääkelaatuisen, vesiliukoisen ja rasvattoman liukuvoiteen kokemuksen, joka kestää pitkään ilman, että voitelua tarvitsee uusia tiheään. Tämä 250 ml:n pakkaus on suunniteltu tarjoamaan sujuvuutta ja mukavuutta intiimeihin hetkiin, tehdessään siitä ihanteellisen valinnan sekä vaginaaliseen että anaaliseen käyttöön. Sen yhteensopivuus kondomien kanssa lisää käyttömahdollisuuksia, tehdessään Beppy Comfort Gelistä monipuolisen tuotteen kaikille pareille.

Tuotteen Edut:

  • Pitkäkestoinen Liukuvuus: Nauti keskeytyksettömästä intiimistä kokemuksesta Beppy Comfort Gelin tarjoaman pitkäkestoisen voitelun ansiosta.
  • Lääkelaatuinen ja Turvallinen: Korkealaatuinen koostumus takaa turvallisen käytön, vähentäen ihoärsytyksen riskiä.
  • Vesiliukoinen ja Rasvaton: Helppo puhdistaa ja ei jätä rasvaista tunnetta iholle.
  • Kondomiystävällinen: Yhteensopivuus kaikenlaisten kondomien kanssa mahdollistaa huolettoman käytön.

Käyttövinkit:

  • Intiimit Hetket: Lisää seksuaalista nautintoa ja mukavuutta käyttämällä Beppy Comfort Geliä osana esileikkiä ja yhdyntää.
  • Monipuoliseen Käyttöön: Käytä luotettavana liukuvoiteena niin vaginaaliseen kuin anaaliseen seksiin, tarjoten joustavuutta seksuaaliseen elämääsi.
  • Hierontaan: Soveltuu myös eroottiseen hierontaan, tehostaen kosketuksen tunnetta ja lisäten intiimiyttä.

Pakkaus ja Koko:

Käytännöllisessä 250 ml pakkauksessa Beppy Comfort Gel on riittoisa ja helppo säilyttää. Sen kätevä annostelu takaa, että voit käyttää juuri oikean määrän tuotetta ilman tuhlausta.

Kokemus Uudella Tasolla:

Kun etsit liukuvoidetta, joka yhdistää pitkäkestoisen mukavuuden ja turvallisuuden, Beppy Comfort Gel on loistava valinta. Sen vesiliukoinen ja rasvaton formula tarjoaa luotettavan ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi, tehdessään jokaisesta intiimistä hetkestä entistäkin nautinnollisemman.

Tarjoushinta 17,91 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandBeppy
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BEPPY COMFORT GEL 250 ML