BEPPY SOFT + COMFORT TAMPONS DRY TAMPONIT 8 KPL

SKU
777000089

Tutustu Beppy Soft + Comfort Tampons Dry Tamponien Maailmaan: Vapaus Nauttia Elämästä

Beppy Soft + Comfort Tampons Dry tamponit tarjoavat naisille vapauden nauttia elämän upeista hetkistä ilman huolta. Olipa kyseessä sitten seksin nauttiminen kuukautisten aikana, urheilu, sauna tai uiminen, nämä tamponit mahdollistavat aktiivisen elämäntyylin säilyttämisen jokaisena päivänä kuukaudesta. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, tamponit ovat niin mukavat, että niiden läsnäoloa ei edes huomaa. Erittäin kätevä poistonaruton suunnittelu mahdollistaa tamponin helpon asettamisen ja poistamisen vain yhden sormen avulla.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Seksin Nauttiminen Kuukautisten Aikana: Nyt voit nauttia seksistä kuukautistenkin aikana ilman sotkua, kiitos Beppy Soft + Comfort Dry tamponien.
  • Poistonaruton Suunnittelu: Tamponin voi asettaa paikoilleen ja poistaa helposti ja huomaamattomasti, mikä tarjoaa lisämukavuutta ja käytännöllisyyttä.
  • Aktiivinen Elämäntyyli: Nauti urheilusta, saunomisesta ja uimisesta kuin kuukautisia ei olisikaan.
  • Puhtaasta ja Myrkyttömästä Materiaalista Valmistettu: Ei sisällä myrkkyjä tai lisäaineita, takaten turvallisen ja hygieenisen käytön.
  • Kliinisesti ja Dermatologisesti Testattu: Tamponit ovat läpäisseet tiukat testit, joten voit luottaa niiden suojaan ja hygieenisyyteen.
  • Pitkäkestoinen Sisäinen Suoja: Jopa kahdeksan tunnin näkymätön suoja, antaen sinulle vapauden elää päiväsi ilman huolia.

Pakkaus sisältää 8 tamponia, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan naisille luotettava suoja ja vapaus nauttia elämästään kuukautisista huolimatta. Beppy Soft + Comfort Tampons Dry tamponit ovat täydellinen valinta naisille, jotka arvostavat mukavuutta, käytännöllisyyttä ja vapautta.

Kokeile Beppy Soft + Comfort Tampons Dry tamponien tarjoamaa vapautta ja mukavuutta, ja nauti elämän kaikista hetkistä täysin rinnoin, riippumatta kuukautiskierrosta.

16,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandBeppy
Weight NETTO0.000000
Paketin koko8 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BEPPY SOFT + COMFORT TAMPONS DRY TAMPONIT 8 KPL