Black Level punainen kokopuku

SKU
2850648

Punainen vinyylinen fetissi kokovartaloleikkiasu

Koe kiiltävän vinyylin lumo päästä varpaisiin! Tämä Black Levelin hihaton kokovartaloleikkiasu on valmistettu kokonaan kiiltävästä punaisesta vinyylistä, tarjoten vastustamattoman siistin ilmeen. Sen vartalonmyötäinen muotoilu ja kapeat jalat korostavat kauniisti vartalon linjoja.

Erittäin käytännöllinen ja erittäin eroottinen kaksisuuntainen vetoketju erottuu, alkaen pystykauluksesta, kulkee alas haaroväliin ja pysähtyy pakaroiden yläosaan. Tämän vetoketjun voi nopeasti avata mistä tahansa päästä, lisäten jännitystä intiimeihin hetkiin.
Yhdistä tämä fetissi kokovartaloleikkiasu korkeisiin korkokenkiin täydellisen viimeistelyn saavuttamiseksi, ja katso, miten kumppanisi lumoutuu vastustamattomasta vetovoimastasi.

79,90 €
Varastossa

Valmistettu 100% polyesteristä, jossa on polyuretaanipinnoite, tämä fetissi kokovartaloleikkiasu yhdistää tyylin ja mukavuuden.
Sukella vinyylin lumoon ja sytytä intohimo suhteessasi Punaisella Vinyylinen fetissi kokovartaloleikkiasulla.

Edut:

  • Aistillisuus uudelleen määritelty: Tämä kiiltävä punainen vinyylinen fetissipuku huokuu aistillisuutta ja rohkeutta, kannustaen sinua omaksumaan sisäisen lumoajasi.
  • Vartalonmyötäinen istuvuus: Tiukka istuvuus ja kapeat jalat korostavat kurvejasi, tehdäksesi sinusta uskomattoman kiehtovan ja haluttavan.
  • Monipuolinen suunnittelu: Hihaton muotoilu ja kaksisuuntainen vetoketju mahdollistavat helpon ja nopean pukeutumisen, mikä tekee siitä ihanteellisen intiimeihin hetkiin ja leikkisiin seikkailuihin.
  • Laadukas materiaali: Korkealaatuinen vinyyli takaa kestävyyden ja mukavuuden, varmistaen että näytät ja tunnet olosi parhaaksi.
Lisätietoja
BrandBlack Level
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black Level punainen kokopuku
More from Black Level